Will Keane jubler.

Venter på Keane

Owen Coyle sier onsdag at han føler seg sikker på å få ordnet en låneavtale for Will Keane i løpet av det neste døgnet.

Publisert Sist oppdatert

Den siste måneden har det gått rykter om at Wigan ønsker å låne Will Keane fra United, og i forrige uke bekreftet manageren deres at han jobbet for å få inn en spiller, uten å avsløre at det var Keane han snakket om.

Det var likevel en dårlig skjult hemmelighet at det var nettop United-spissen som stod på blokka til Owen Coyle, og onsdag ettermiddag bekreftet han at han håper avtalen kan gå i boks i løpet av det neste døgnet.

– Jeg vil blir veldig overrasket om det ikke går i orden i løpet av morgendagen. Jeg snakket med David Moyes i går, rett før de fløy til Tyskland. Vi er begge fornøyde med denne avtalen, og det gjenstår bare å skrive under på papirene, sa Coyle.

20 år gamle Keane sliter med en liten skade i foten, som han pådro seg med U21-landslaget. Han fikk sin debut for United allerede i 2011, men gikk glipp av hele forrige sesong på grunn av en langt mer alvorlig skade.

– Om det skjer i dag, eller i morgen vet jeg ikke. Jeg vil ikke ta noe på forskudd, men vi er ganske så sikre på at dette kommer til å skje nå.

Powered by Labrador CMS