SAFs lommebok på gløtt(?)

Daily Mail mener å vite at Sir Alex vurderer nok et spillerkjøp før overgangsvinduet stenger i neste uke.

Publisert Sist oppdatert

Selv har United-manageren ved flere anledninger uttalt at han er fornøyd med den troppen han allerede har i sin besittelse, og derfor har handlet ferdig for sommeren. Likevel er det liten tvil om at situasjonen rundt Owen Hargreaves bekymrer Sir Alex. Han hadde regnet med å ha den canadiskfødte tilbake til sesongstarten.

Men slik har det altså ikke gått. Hargreaves har isteden måttet tåle nye tilbakeslag i sin kamp for å bli helt restituert etter kneoperasjonene, og på nåværende tidspunkt kan ingen svare sikkert på spørsmålet om han noensinne vil bli istand til å spille fotball igjen.

Og det er nettopp denne uvissheten som ifølge Daily Mail skal ha fått Sir Alex til å revurdere sin beslutning om å plassere kredittkortet trygt, nederst i portemonéen.

Mannen han ifølge avisen vurderer, er Standard Lièges 22 år gamle pasningssikre midtbanespiller Steven Defour (bildet). Den belgiske landslagsspilleren har i lengre tid blitt fulgt med interesse; ikke bare av United, men ifølge kilden også av Liverpool, Everton og Real Madrid. Problemet er at Defour er under kontrakt til 2015, et faktum som kan føre til at prisen på ham blir skrudd for høyt i forhold til SAFs smak.

Powered by Labrador CMS