Amad Diallo Arrives for his First Day at Manchester United

Ryktesaker, uke 32

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 15. august

14.49: Denne gikk oss hus forbi her om dagen, men Fabrizio Romano skrev i alle sent fredag kveld at både Basel og Crystal Palace har spurt om å få Amad Diallo på et sesonglangt lån.

Både andre Premier League-klubber og Bundesliga-klubber skal være med i kampen om ivorianerens signatur.

09.51: Mer Ethan Laird: The Sun skriver (her gjengitt av Blackpool Gazette) at Blackpool har kastet seg inn i kampen om høyrebacken, og ønsker å kapre overgangen. Russell Martin-faktoren, og det faktum at Laird var på kamp i Swansea i går, gjør at det ville vært overraskende om Laird plutselig havnet i Blackpool, men merkeligere ting har jo skjedd.

00.46: Som mange nok har fått med seg, så er Ethan Laird på vei til Swansea City på lån.

Swansea spilte lørdag kveld mot Sheffield United (0-0), og etter kampen bekreftet Swansea-sjef Russell Martin at Laird (som Martin var manager for i MK Dons i League One i fjor) var til stede på kampen, og at han skal gjennomgå medisinsk test på søndag.

Det er neppe lenge til låneovergangen blir bekreftet, med andre ord.

Lørdag 14. august

09.15 Rykteguru Fabrizio Romano skriver at Everton har forhørt seg med United om muligheten til å hente brasilianske Andreas Pereira. Mange klubber skal være interesserte i å hente midtbanespilleren på lån, mens United etter sigende er mer lystne på å kvitte seg med Pereira på en permanent overgang.

Den brasilianske klubben Flamengo er visstnok blant klubbene som har ytret sin interesse for skarpskytteren fra Uniteds oppkjøring. I så fal vil United måtte betale deler av lønnen til Pereira under utlånsperioden.

Fredag 13.august

08.05: Manchester United-ledelsen er overbevist om at Paul Pogba vil bli værende på Old Trafford etter at sommerens overgangsvindu stenger.

Internt i United var man forberedt på at et bud kunne komme fra PSG, men etter at den franske storklubben hentet Lionel Messi ses ikke lenger det som et alternativ, skriver ESPNs Rob Dawson.

United ønsker fremdeles at Pogba skriver under på en ny kontrakt, mens hovedpersonen selv skal være komfortabel med å gå inn i den nye sesongen, vel vitende om at han da vil ha mulighet til å snakke med andre klubber allerede i januar.

Dawson skriver også, i likhet med Telegraphs James Ducker, at United ikke er interessert i Bayern Münchens Corentin Tolisso.

Torsdag 12. august

22.37: Det ser ut til at Varane-annonseringen ikke kommer i dag likevel.

Han må være registrert i løpet av formiddagen i morgen for å kunne være tilgjengelig mot Leeds (en kamp han uansett trolig ikke starter).

17.34: Mer om Ethan Galbraith/Doncaster: Laurie Whitwell skriver hos The Athletic at en Galbraith-låneovergang til Doncaster nesten er i boks.

Samtalene med Swansea om en låneovergang for Ethan Laird fortsetter også, ifølge Whitwell. Det er ventet at en slik overgang vil finne sted, men det er fortsatt noe papirarbeid som skal fullføres, og Laird trener enn så lenge med Uniteds U23-lag.

En låneovergang til Swansea høres passende ut: for det første blir det ett nivå opp fra League One hvor Laird gjorde det godt i fjor, og attpåtil vil han i Swansea kunne ha den samme manageren som han hadde i League One, siden Swansea har hentet Russell Martin fra MK Dons.

17.31: Samuel Luckhurst skriver i Manchester Evening News at det er ventet at Amad Diallo forlater United på lån før overgangsvinduet stenger.

16.08: Alan Nixon fra The Sun, en journalist som ofte har god kontroll på hva som foregår i lavere divisjoner, skriver på Twitter at Doncaster Rovers er lystne på å hente Ethan Galbraith fra United på lån.

Doncaster ledes av ex-red Richie Wellens, som i fjorårssesongen var manager for Di’Shon Bernard i Salford City.

Galbraith har tidligere blitt koblet til andre League One-klubber også, som f.eks. Sunderland, og spilletid vil nok være en viktig faktor når Galbraith skal lånes ut.

08.05: Det er ventet at Raphaël Varane presenteres i dag. Så får vi se…

08.00: Dette har blitt nevnt tidligere, men Inter skal ha hatt planer om å legge inn et bud på 50 millioner pund for Anthony Martial i sommer. Manchester United hadde imidlertid ingen intensjoner om å selge, og dermed var det aldri rom for forhandlinger. Det skriver Daily Mail.

Onsdag 11. august

17.10: Om det skulle være noen tvil – det var aldri aktuelt for United å hente Lionel Messi, som nå er klar for Paris Saint-Germain. Samuel Luckhurst i Manchester Evening News skriver at den eneste Manchester-klubben som hadde noen sjanse til å hente argentineren, spiller i lyseblått.

Når det gjelder Uniteds potensielle salgsobjekter, skriver Luckhurst at det for øyeblikket ikke er noen klubber som er skikkelig interesserte.

Samme mann skriver at mye av det som skrives om Uniteds interesse i midtbanespillerne Ruben Neves, Leon Goretzka og Saul Niguez kommer fra spillernes egne representanter, som ønsker å bruke navnet til United for å øke interessen rundt sine klienter.

16.50: Pålitelige James Ducker, United-journalist i The Telegraph, skriver at United ikke har noen interesse i Bayern-midtbanespiller Corentin Tolisso. Ducker skriver at ryktene som knytter franskmannen til Old Trafford bare er et nytt eksempel på at Uniteds navn brukes til å øke interessen rundt en spiller.

13.49: Det har dukket opp enkelte saker som omtaler muligheten for at Ander Herrera kan returnere til Manchester United.

Noen av det er kanskje basert på premisset om at PSG  selge unna store mengder spillere, noe som er en feilslutning fra flere etter at The Athletic nevnte at det er opp til ti spillere de er åpne for å motta bud på.

The Guardian har i dag en sak hvor muligheten for en Herrera-retur nevnes, men det var mer spekulerende enn basert på noe informasjon, selv om det ikke nødvendigvis nevnes av alle som gjengir det.

Adam Crafton fra The Athletic, som skrev den opprinnelige artikkelen som ble feilsitert rundt omkring, skriver at Herrera ikke kommer til å returnere til United.

Det er med andre ord liten grunn til å tro at De Gea og Mata får tilbake kompisen sin til Carrington.

08.09: Bayern skal ifølge Bild ha bestemt seg for at de må selge spillere for å kunne få råd til eventuelle nye stjerner, og den franske verdensmesteren Corentin Tolisso skal være tilgjengelig for salg.

Juventus og West Ham nevnes som interesserte klubber, men også Arsenal og United ryktes nå være interesserte i midtbanespilleren, hevdes det i artikkelen.

Vi tar det hele med en klype salt enn så lenge, og denne dagen blir nok fort heller preget av en helt annen spiller fra det franske landslaget.

Tolisso er akkurat tilbake i Bayern-trening etter å ha vært smittet av coronaviruset.

Tirsdag 10. august

18.52: Den troverdige Nottingham Forest-journalisten Paul Taylor skriver hos The Athletic at Forest fortsatt har et håp om at James Garner vil ende opp i Forest på lån igjen. Stoke kjemper også for å få tak i Garner, og skal også ha tro på at de har mulighet, så skal det også være interesse fra både Derby, Swansea og klubber i Premier League og Bundesligaen.

Midtbanespilleren kommer til å gå på lån så snart de siste detaljene i hans nye United-kontrakt er i boks, og ifølge Taylor skal Garners egen mening i stor grad kunne påvirke hvor han havner – og han skal være åpen for en Forest-retur.

18.41: Repetisjon av det Simon Stone skrev tidligere i dag, men både Simon Peach (Press Association) og James Ducker (Daily Telegraph) skriver også at United ikke har planer om å selge Anthony Martial denne sommeren.

Siden vi nevnte Paul Pogba/PSG i dagens første oppdatering, så kan vi også legge til at Sky Sports skriver at det er stadig mindre sannsynlig at Pogba ender opp i PSG denne sommeren nå som Lionel Messi snart bekreftes som PSG-spiller. Det er nok uansett ikke utenkelig at han kan havne der neste sommer hvis han ikke signerer ny United-kontrakt.

11.00: Enkelte medier har hevdet at Inter er blant klubbene som vurderer å gjøre et fremstøt på Anthony Martial før vinduet stenger, men ifølge BBCs Simon Stone har ikke Manchester United planer om å selge.

08.00: Det har blitt nevnt tidligere i ryktespalten, og nå skriver også franske Le Parisien at at Paris Saint-Germain ikke lenger vurderer å hente Paul Pogba som følge av signeringen av Lionel Messi.

Mandag 9. august

22.35: Arsenal-korrespondent for nettstedet football.london, Chris Wheatley, skriver at Arsenal har Leicesters James Maddison øverst på sin ønskeliste dette overgangsvinduet.

Årsaken til at dette er United-relevant, er at Leicester etter sigende har Jesse Lingard som sin fremste kandidat til å erstatte Maddison, i tilfelle en overgang finner sted.

18.45: BBC skriver at Swansea er i samtaler med United om muligheten til å låne Ethan Laird kommende sesong. Den walisiske klubben trenes av Russell Martin, som var Lairds sjef da han var på utlån i MK Dons foregående sesong.

18.10: Nå skriver også United-journalist i troverdige The Athletic at United virker å opprettholde status quo på høyrebackplassen denne sommeren.

Diogo Dalot har imponert Solskjær under oppkjøringen, mens Atletico Madrid ber om 28 millioner pund for å slippe Kieran Trippier, 18 millioner mer enn hva United er villige til å betale.

Det virker ikke som at noen av de interesserte klubbene ønsker å betale lånesummen United ønsker seg for Dalot og dermed ser det ut til at det er portugiserens som vil gi Aaron Wan-Bissaka konkurranse på høyrebacken denne sesongen.

17.50: The Mirror skriver at United har avsluttet sin interesse i Kieran Trippier og lagt bort sjekkheftet for sommeren.

Vi merker oss at saken verken kommer fra den mest pålitelige avisen og heller ikke er skrevet av The Mirrors United-journalist. Samtidig er det ikke utenkelig at en Trippier-overgang kan bli vanskelig, ettersom det ser mer og mer sannsynlig ut at Diogo Dalot blir i United.

16.35: Milan nærmer seg en overgangsavtale for Romas Alessandro Florenzi. Forhandlingene er inne i de siste stadiene, ifølge Fabrizio Romano.

Hva har det å si for United, spør du kanskje? Jo, det betyr at San Siro-laget ikke lenger vil være interesserte i portugisiske Diogo Dalot. 22-åringen var på utlån i Milano foregående sesong og har blitt rapportert å være et overgangsmål for Milan også denne sommeren.

12.40: United ønsker heller å få på plass en midtbanespiller enn en høyreback. Det skriver Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

12.05: United aksepterer ingenting mindre enn fire-fem millioner euro i lånesum, hvis de skal sende Diogo Dalot ut på et nytt utlån.

08.00: Kan jo også ta med at spanske Todofichajes søndag skrev at United forbereder et bud på Antoine Griezmann, men her kan vi bare nevne at vi overhodet ikke stoler på Todofichajes-rykter.

07.00: En liten oppdatering oppdatering på hva Inter fortsatt skylder United for Romelu Lukaku, og en liten runddans rundt det. Søndag skrev både engelske og spanske aviser om at United kunne selge Anthony Martial til Inter hvis de var sikret 50 millioner pund tilbake. Mandag skriver The Times at Tottenham er enig med Inter om et kjøp av Lautaro Martinez, noe som betyr at italienerne med salg av ham, Lukaku og andre spillere vil ha hentet inn 220 millioner pund i sommer. The Times skriver at det også var nødvendig siden Inter fortsatt skylder United 47 millioner pund for Lukaku-kjøpet i 2019.

Powered by Labrador CMS