nunez222

Ryktesaker, uke 9

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 6. mars

20.00: United skal ha møtt ulike kandidater til den ledige managerjobben, og har som mål å ansette en ny manager i løpet av de neste ukene, slik at den nye manageren vil være fullt ut involvert i spillerjakten og alt som må skje frem mot sommeren og sesongstart. Det skriver The Athletics Laurie Whitwell og David Ornstein.

08.14: Jonathan Shrager skriver at United, til agentselskapet som representerer spilleren, har vist interesse for Benfica-spiss Darwin Núñez.

Den uruguayanske 22-åringen har scoret 20 mål på 21 kamper i den portugisiske ligaen denne sesongen, og har i tillegg scoret mot både Bayern München og Barcelona (to mål) i Champions League.

Núñez var en av de omtalte spissene i artikkelen «12 hete spisser: Hvem følges av United? Hvem er tilgjengelig? Hvor dyre og aktuelle er de?».

Lørdag 5. mars

22.00: Southampton-manager Ralph Hasenhuttl skal nå stå på Uniteds managerliste. Det skriver Sunday Mirrors John Richardson, som vi ærlig skal innrømme at vi ikke kjenner som United-kilde. Han skriver at Ten Hag og Pochettino fortsatt er i tet, men at østerrikerens navn skal være nevnt i United-hierarkiet. Det som kan sies om koblingen er at Ralf Rangnick var den som ga Hasenhuttl sjansen i RB Leipzig, før han deretter ble plukket opp av Southampton.

21.30: United skal ha sikret seg Brightons U18-spiller Toby Collyer, en 18 år gammel defensiv midtbanespiller som har vært kaptein for Englands U16- og U17-landslag. Det er Fabrizio Romano som gjengir en sak fra The Secret Scout på denne. Så får vi se om dette faktisk går i boks og blir bekreftet av klubbene til slutt.

12.50: Gazzetta dello Sports Fabian Della Valle skriver at Juventus har tatt første kontakt med Paul Pogba angående en overgang til sommeren. Trener Allegri jobber for å overbevise ham, og italienerne lokker med en årslønn på 7,5 millioner euro pluss bonuser over tre år.

08.45: Så er det flere mindre pålitelige kilder som deles i BBCs ryktespalte lørdag. Vi nevner det kort her, og så skal hver og en av dere selv få mene eller tro hva dere vil: 90min mener at United har blitt bedt om å bli holdt oppdatert på fremtiden til Robert Lewandowski. Everton forbereder seg på bud på Dominic Calvert-Lewin, som United med jevne mellomrom kobles til, ifølge Telegraph. Chelsea mister fort flere spillere på utgående kontrakter nå som Abramovitsj selger seg ut av klubben, og Antonio Rüdiger er altså koblet til United, mens Sevilla ifølge Football Transfers visstnok ikke vil beholde Anthony Martial utover det lånet de nå har.

08.35: Så tar vi med at en av TalkSPORT-programlederne har blitt fortalt fra sin Tottenham-kilde at Mauricio Pochettino gjerne drar tilbake dit, til tross for all koblingen til United og Real Madrid. Så skal det sies at TalkSPORT-programlederne ikke er noe vi lytter veldig til, men vi tar det med siden det fort i dag blir delt flere steder.

08.30: Sjansene for at Erik Ten Hag ender i United øker. Det sa Ajax-skribent Mike Verweij i en podcast fredag. Så er det uklart om han sier dette på grunn av de mer generelle skriveriene de siste dagene eller om han sitter på noen ny informasjon. Det påpekes fra Ajax-kilder at selv om han er pålitelig som skrivende journalist så er han noe mer unøyaktig i podcaster.

Fredag 4. mars

08.05: For de som måtte drømme om å se Jude Bellingham på Old Trafford, har stortalentet ifølge tyske Bild bestemt seg for å bli værende i Borussia Dortmund neste sesong.

08.00: Manchester United har blitt koblet til Ruben Neves tidligere, og ifølge Daily Mail er det ikke utenkelig at portugiseren forlater Wolverhampton i sommer. Det er imidlertid flere interesserte klubber, og samtaler med Barcelona skal ha funnet sted. De to klubbene har gjort avtaler med spillere som Adama Traore, Francisco Trincao og Nelson Semedo de siste årene.

07.50: Managerjakten er i gang, og ifølge journalist Jonathan Shrager har United kontaktet Erik ten Hag. Les mer her!

Torsdag 3. mars

11.30: Flere interne lekkasjer, virker det som. The Times-reporter Pol Ballus skriver torsdag at det stilles spørsmål ved Harry Maguires gjentatte starter for United av flere medlemmer i United-troppen. Det skrives at flere svake prestasjoner skal ha ført til at dette snakkes om internt i spillergruppa. Vi kjenner ikke denne journalisten like godt på United-stoff, men han skal ha noen forgreininger inn i City-land og har også skrevet bok om Pep Guardiola.

07.35: The Times-journalist Paul Hirst skriver nå det samme som Rob Dawson i ESPN skrev onsdag – at Carlo Ancelotti er en backup-løsning for United om de ikke skulle klare å sikre seg noen av førstevalgene sine. Samtidig skal jo Pochettino og Ten Hag være øverst på lista, og 07.30 torsdag står det altså at Ten Hag ønsker United-jobben – noe som i så fall ville bety at Ancelotti er uaktuell – hvis United kunne tenke seg Ajax-treneren.

07.30: Ajax-trener Erik Ten Hag, som kobles sterkt til en mulig United-jobb til sommeren, tar engelsktimer nå for å kunne snakke best mulig engelsk før han flytter på seg. Ajax skal være klar over at han drar til sommeren, skriver Daily Mail. Avisen skriver også at 52-åringen skal ønske seg United-jobben, og det forventes at United i alle fall går i samtaler med ham.

Onsdag 2. mars

13.47: Rob Dawson skriver hos ESPN at Carlo Ancelotti kan bli vurdert som en kortsiktig løsning som United-manager.

Richard Arnold har rådført seg med Sir Alex Ferguson siden han tok over, og Ferguson skal være en stor beundrer av Mauricio Pochettino, og kilder har fortalt ESPN at Ferguson har anbefalt klubben å vurdere Ancelotti hvis Pochettino gir beskjed om at han er uaktuell.

Ancelotti er nå hovedtrener for La Liga-leder Real Madrid, som Pochettino også kobles til (noe som i så fall kan gjøre Ancelotti ledig på markedet).

United foretrekker å få på plass en langsiktig løsning i sommer, men det er visse komplikasjoner med alle hovedkandidatene (Pochettino, Erik ten Hag og Luis Enrique nevnes, slik de ofte har blitt), og Ancelotti blir sett på som en manager som kan oppnå suksess om han tar over en kort periode.

PS. Pochettino fyller for øvrig 50 år i dag.

08.29: En ganske rolig ryktemorgen, men siden Antonio Rüdiger har blitt koblet til United, så kan vi nevne at Sky Sports skriver at det ikke har vært samtaler med Chelsea om ny kontrakt på over en måned, samtidig som tyskerens representanter skal være i konstant dialog med Real Madrid og PSG.

Det påstås at PSG-løsningen kan kompliseres av usikkerheten knyttet til fremtiden til Mauricio Pochettino, som som kjent kobles til United.

Rüdiger skal angivelig vurdere alle muligheter, inkludert klubber i Premier League, og Sky Sports skriver at Ralf Rangnick lenge har beundret Chelsea-stopperen.

Enn så lenge er det nok liten grunn til å tro at noe er på gang her for Uniteds del.

Tirsdag 1. mars

13.50: Manchester United har vært i dialog med Aurélien Tchouaméni, men at Monaco-spilleren ikke har bestemt seg for hvor han gjør i sommer ennå, skriver spanske Sport (gjengitt av Sport Witness i saken under). Avisen hevder den franske 22-åringen blir for dyr for Real Madrid og Barcelona, og at Manchester United står igjen som et reelt alternativ.

07.50: Et par rykter på morgenkvisten vi ikke gir mer oppmerksomhet enn nødvendig. Daily Star har ikke et omdømme som en av de mest treffsikre, men avisen skriver at Victor Osimhen er en angriper Ralf Rangnick har sett seg ut. Leizpig-forsvareren Nordi Mukiele skal også stå på listen.

I Portugal meldes det at Manchester United vurderer Sporting CPs midtbanespiller Joao Palhinha, uten at noen engelske medier har kastet seg på.

Mandag 28. februar

17.30: Transferguru Fabrizio Romano har vært på United Stand-kanalen på YouTube. Der understreket han at det er mange i United som liker Mauricio Pochettino godt.

The Athletics Dan Sheldon skriver også at det er Pochettino som er favoritten til å overta på Old Trafford.

15.41: Lite nytt fra Fabrizio Romano her, for han skriver at Jesse Lingard fortsatt er ventet å forlate United gratis etter sesongen, og at Edinson Cavani også utforsker hvilke muligheter han har når kontrakten går ut i sommer.:

08.57: Det er en usedvanlig rolig start på rykteuka, så vi starter med en Daily Mail-sak fra helga ført i pennen av troverdige Chris Wheeler, hvor han skriver at Richard Arnold ønsker å få på plass en permanent manager så raskt som mulig etter sesongslutt slik at den nye manageren kan spille en rolle i rekrutteringen av nye signeringer.

Trolig kan det bli en del nye signeringer også, for det er mange som er på vei ut: Paul Pogba, Edinson Cavani, Jesse Lingard og Juan Mata ligger an til å forsvinne gratis siden kontraktene går ut, mens det også er spørsmålstegn rundt fremtiden til Anthony Martial, Donny van de Beek, Cristiano Ronaldo, Mason Greenwood, Eric Bailly, Dean Henderson, Nemanja Matic og Phil Jones.

Når det gjelder hvilken manager som kommer inn, så skriver Wheeler at United fortsatt holder på med å vurdere alternativene, og at Mauricio Pochettino og Erik ten Hag er fremtredende alternativer.

Powered by Labrador CMS