alejandrobalde161022

Ryktesaker, uke 49

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 11. desember

09.18: Denne plasseres nok i kategorien for mer spekulative ryktesaker, men Mundo Deportivo (her gjengitt av Sport Witness) skriver at United og PSG skal være interesserte i Barcelona-venstreback Alejandro Balde, som debuterte for det spanske landslaget under VM-sluttspillet.

19-åringen har halvannet år igjen av kontrakten, men Barcelona frykter angivelig ikke at de kommer til å miste Balde selv om han skal ha gitt uttrykk for at han kan tenke seg å spille for United en dag

Fredag 9. desember

07.50: Real Madrid skal ha fått øynene opp for Uniteds gullkalv Alejandro Garnacho, skriver Revelo. Marca formidler det samme, men skriver til gjengjeld at den spanske storklubben ikke har noen planer om å forsøke å hente kantspilleren i januarvinduet.

07.30: Rob Dawson i ESPN skriver at Martin Dubravka kommer til å returnere til Newcastle når utlånsavtalen utløper. Manchester United har for øvrig opsjon på den slovakiske landslagskeeperen.

Torsdag 8. desember

18.20: PSGs president Nasser Al-Khelaifi har snakket med Sky Sports News om å signere Marcus Rashford gratis fra United.

– Vi er ikke ute etter å skjule det, vi har snakket med han før og det var interesse, men timingen var ikke bra nok for noen av partene, men kanskje i sommer, hvorfor ikke?, Sier Al-Khelaifi. 

Det er ikke første gang den franske storklubben er linket til Rashford, så gjenstår det å se om engelskmannen forlenger sin kontrakt med United eller om han vil prøve lykken et annet sted.

08.21: United skal i løpet av de neste dagene ha samtaler angående et mulig kjøp av PSVs Cody Gakpo, skriver Simon Jones i Daily Mail. Det spesifiseres ikke hvem som skal snakke med hvem.

Gakpo, som selv har hintet om at han kan være interessert i en overgang, ser ut til å bli Uniteds hovedmål når United skal prøve å hente en angrepsspiller.

United holdt samtaler om Gakpo med PSV i august, men endte opp med å prioritere Antony-signeringen. Leeds og Southampton kom med bud mot slutten av overgangsvinduet, men Gakpo valgte å bli, noe som har vært veldig bra for PSV: ikke bare har Gakpos prestasjoner vært en stor fordel for Van Nistelrooys lag, men prestasjonene for både PSV og for landslaget gjør at de nå kan kreve mye mer for ham.

Det nevnes at PSV nå trolig ønsker nærmere 50 millioner pund (og at de helst vil selge i sommer), mens United på sin side vil prøve å få i stand en avtale på nærmere 40 millioner pund.

Onsdag 7. desember

08.18: Mer om João Félix, som i det siste har blitt koblet en del til United siden forholdet til Atlético Madrid-manager Diego Simeone ikke er så godt:

Marca skriver at United, Chelsea, Bayern München og PSG har hatt Félix i kikkerten en stund, men at Aston Villa (!) har dukket opp som en overraskende utfordrer, og at Jorge Mendes skal være en av forkjemperne for å få i stand en slik sjokkovergang. Det hevdes også at forhandlinger mellom klubbene allerede er i gang.

08.07: Vi starter dagen med å kjapt nemne at ex-red Cristiano Ronaldo etter Portugals 6-1-seier mot Sveits avviste at han er klar for den saudiarabiske klubben Al-Nassr.

– Nei, det er ikke sant, siteres han på av blant annet ESPN.

Det var Madrid-avisa Marca som tidligere denne uka meldte om overgangen.

Tirsdag 6. desember

17.50: Joao Felix har vært koblet til United med jevne mellomrom det siste året. Portugiseren virker å ha havnet på kant med Diego Simeone som er hans manager i Atletico Madrid. Klubbens eier går iallfall langt i å antyde at forholdet dem i mellom ikke er så bra når han blir sitert av TVE.

– Forholdet mellom treneren og ham [Felix] er ikke bra, det er heller ikke motivasjonen hans. Det mest fornuftige å tenke at han forlater klubben, likevel hadde jeg elsket om han ble her. Men han ønsker ikke det selv.

Det kan med andre ord bli kamp om Felix sin signatur i januarvinduet og United vil nok være en av klubbene som i tiden fremover kommer til å bli koblet til 23-åringen.

11.50: Spanske AS hevder at Manchester United er det laget som er «mest interessert» i Memphis Depay i januar. Nederlenderen er angivelig tilgjengelig for i underkant av fem millioner pund og har vært linket til United i lang tid.

07.45: Manchester United skal være hektet av i kampen om Jude Bellinghams signatur. Det skriver Sky Sports i Tyskland. Dortmund er angivelig åpne for å slippe Bellingham for et sted mellom 100-150 millioner pund til sommeren, men det rapporteres at Liverpool, City og Real Madrid ligger i førersetet om det 19 år gamle vidunderbarnet.

07.35: Yann Sommer var angivelig ønsket av Manchester United før de signerte Martin Dubravka i sommer. Nå er den sveitsiske 33-åringen tilbake på Uniteds radar, skal vi tro Bild. Sisteskansens kontrakt med Borussia Mönchengladbach utløper til sommeren.

Mandag 5. desember

14.50: Cristiano Ronaldo er ikke lenger United-spiller og har stått uten klubb siden kontrakten med United ble terminert. Nå melder den spanske avisen Marca at Ronaldo har blitt enig med klubben Al-Nassr i Saudi Arabia. Skal vi tro den spanske avisen vil kontrakten med Al-Nassr, inkludert sign on fee, være verdt rundt 200 millioner euro per sesong.

08.30: Avisen Mirror bringer en lignende historie og hevder at United er svært lydtne på å hente Gakpo i januar. Prisen på rundt 50 millioner pund kan imidlertid bli i dyreste laget og United skal ha AC Milans portugisiske angriper Rafael Leao som et langt rimeligere alternativ til den nederlandske måltyven.

08.20: Manchester United skal stå klare til å hente Cody Gakpo i januar og PSV Eindhoven vil være villige til å selge den nederlandske landslagsspilleren for rundt 50 millioner pund, skriver The Sun.

Gakpo var i kontakt med Erik ten Hag i sommer, men da United fikk ja fra Ajax til å kjøpe Antony, ble et kjør av Gakpo lagt på hyllen, men interessen fra Old Trafford har ikke kjølnet

 

Powered by Labrador CMS