lisandromalacia2022

Ryktesaker, uke 26

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 3. juli

10.57: Fabrizio Romano skriver at Lisandro Martínez og representantene hans kommer til å være tydelige med Ajax-styret om at han kun ønsker seg Premier League-fotball.

Erik ten Hag skal ha god tro på at det er mulig å få til en avtale, og prøver igjen. Det har denne helga vært rapporter fra flere hold om et United-bud verdt tett opp mot 40 millioner pund.

10.44: BBCs Simon Stone skriver også at Malacia-overgangen ligger an til å bli fullført i morgen.

10.04: Vi har allerede skrevet en egen sak om at Tyrell Malacia angivelig flyr til England i dag, og Fabrizio Romano har i dag gjentatt den påstanden.

Den første delen av den medisinske testen kommer til å gjennomføres i dag, mens den andre gjennomføres mandag morgen før overgangen blir offisiell.

09.51: Sunday Mirrors Simon Mullock skriver at Erik ten Hag kommer til å legge press på United for å få de til å bruke penger på Antony hvis Cristiano Ronaldo klarer å tvinge frem en overgang.

Lørdag 2. juli

19.08: Castles er ikke alene om å melde om at Cristiano Ronaldo ønsker seg bort, for nå melder troverdige David Ornstein det også. Mer i egen artikkel her.

17.10: En potensiell bombe fra Duncan Castles på ettermiddagen. Journalisten har tidligere vist at han har kilder, men han treffer definitivt ikke på alt. Nå hevder han i hvert fall at Cristiano Ronaldo har bedt om å forlate klubben om det dukker opp et tilbud klubben lever godt med. Portugiseren innser angivelig at han er på tampen av karrieren og skal ha svært lyst til å spille i Champions League de få årene han har igjen av den historiske karrieren.

Det har tidligere blitt rapportert at agent Jorge Mendes har tilbudt Ronaldos tjenester til blant andre Chelsea og Bayern München.

12.05: United-keeper Dean Henderson er bekreftet klar for Nottingham Forest. Mer om det her.

11.50: Laurie Whitwell og The Athletic følger opp gårsdagens Sky Sports-oppdatering om Eric Bailly. Whitwell skriver i likhet med Sky Sports at Fulham er interessert i midtstopperen, men legger også til at Bailly har lyst til å kjempe for plassen sin i United. Ivorianeren er ventet tilbake på Carrington mandag.

10.34: Fabrizio Romano med oppdatering på Frenkie de Jong lørdag morgen. Han sier at Manchester United og Barcelona nærmer seg enighet om en sum for nederlenderen. Størrelsen på budet er allerede velkjent: 65 millioner pund + 20 millioner i potensielle klausuler. Romano sier at enighet om sum er nært forestående.

Det gjenstår også å komme til enighet med De Jong om de personlige betingelsene.

07.49: United skal ha kommet med bud på Lisandro Martinez. Les mer i egen sak.

Fredag 1. juli

20.10: Sky Sports melder seg også på fredag kveld, men med andre navn enn tidligere i dag. Eric Bailly skal være ønsket av Fulham og London-klubben skal ha forespurt om å låne midtstopperen med opsjon på kjøp.

United skal i følge nyhetskanalen helst se for seg et salg av midtstopperen, eller et lån med obligatorisk kjøp, det melder Dharmesh Sheth på sin Twitter-konto.

20.00: Det hagler med rykter fredag kveld. I samme sak som det meldes om enighet om Tyrell Malacia fra David Ornstein i The Athletic meldes det også at United er i avanserte forhandlinger om Lisandro Martinez hvor de nå skal være favoritter til å signere forsvareren som Ten Hag kjenner godt fra tiden i Ajax.

19.30: Skal Frenkie de Jong likevel glippe? Jacob Steinberg i The Guardian melder at Chelsea følger med på hva som skjer rundt nederlenderens overgang til Manchester United. Skulle overgangen falle gjennom skal Thomas Tuchel ha de Jong høyt oppe på ønskelista.

19.19: Tyrell Malacia – «Here we go!» Fabrizio Romano melder nå om enighet om de personlige betingelsene for den nederlandske venstrebacken. Med det blir han etter alle solemerker Erik Ten Hags første signering som United-manager.

18.10: Tidligere fredag ble det meldt om interesse fra Everton rundt Jesse Lingard. The Telegraph-journalist Mike McGrath skriver fredag kveld at Tottenham også skal være interessert i den tidligere United-spilleren.

17.00: Tyrell Malacia har gitt United sitt ja, det melder Fabrizio Romano. Små detaljer unna signering.

16.35: Paulo Dybala er en mann som har vært ryktet til United ved flere tidligere anledninger. Ifølge FC Inter News (her gjengitt av Sport Witness) skal Manchester United og Arsenal ha kontaktet argentinerens agent for å høre om det som lenge har sett ut som en ferdig avtale med Inter går gjennom, eller om det er mulig å kaste seg inn i kampen om angriperens signatur.

Dybala er uten kontrakt etter at han valgte å ikke fornye med Juventus i vår.

16.05: TalkSports Alex Crook melder fredag ettermiddag på Twitter at et bud på £41 millioner vil være nok for at Ajax skal slippe Lisandro Martinez. Arsenal skal være favoritt til å sikre seg argentinerens signatur.

15.15: Howard Nurse fra BBC som også breaket Varanes overgang til United i fjor sommer skriver nå denne kryptiske Twitter-meldingen om Tyrell Malacias overgang:

13.28: Christian Eriksen er ventet å bestemme seg for hvor han skal spille i nær fremtid, men ifølge danske Tipsbladet må vi fortsatt smøre oss med tålmodighet før dansken tar sin endelige avgjørelse.

Det er ikke ventet at Eriksen kommer til å trene med noen klubb før han kommer med offentliggjøring av egen fremtid og etter det Tipsbladet forstår er denne avgjørelsen fortsatt en uke unna.

12.14: Manchester Evening News’ Samuel Luckhurst kaster seg på med informasjon rundt overgangen til Tyrell Malacia. Ifølge Luckhursts kilder skal rotet med representasjon av nederlenderen ses på som «null problem».

Samtidig melder også Fabrizio Romano at United jobber for å få gjennomført overgangen så fort som mulig og at det eneste som mangler er å komme til full enighet om kontrakten.

12.00: Richarlisons overgang til Tottenham ble fredag formiddag offisielt bekreftet. Liverpool Echo melder nå at Jesse Lingard ses på som en potensiell erstatter for brasilianeren. Den tidligere United-spilleren er på klubbjakt etter at kontrakten offisielt gikk ut ved midnatt.

Etter det avisen forstår har Everton allerede startet samtaler med Lingard og Lingard selv skal ikke være fremmed for å bli i Nord-vest England.

11.27: David Ornstein i The Athletic skriver at Uniteds ventede kjøp av Tyrell Malacia kompliseres av et problem knyttet til hvem som representerer Malacia i overgangen.

Mellommannen Malacia har brukt er ikke godkjent til å representere spilleren, etter at venstrebacken valgte å la være å bruke Ali Dursun (som er Frenkie de Jongs agent) i forbindelse med denne overgangen. United skal ha oppnådd full enighet med Feyenoord, og de personlige betingelsene er ikke ventet å bli et problem, så alt tyder fortsatt på at Malacia blir United-spiller, men de må altså løse dette lille problemet først.

09.28: United er interesserte i den kanadiske landslagsvingen Adriana Leon, skriver BBCs Emma Sanders, som vanligvis er blant de aller mest treffsikre om kvinnelagene. Leon har spilt for West Ham de siste årene, men West Ham har bekreftet at 29-åringen forlater klubben siden hun har avslått tilbudene om ny kontrakt.

08.14: Det hevdes i Nederland at Lisandro Martínez foretrekker en overgang til Manchester United, noe også Simon Jones i Daily Mail er litt inne på: Ten Hag-faktoren kan bli avgjørende i den duellen.

Samtidig skriver Jones at 24-åringen skal være åpen for å gå til Arsenal også.

United skal nå de neste dagene prøve å fullføre signeringene av Tyrell Malacia og Frenkie de Jong, og fra Uniteds side har det også blitt hevdet at en først må kvitte seg med stoppere, men rapportene fra Nederland er altså at det er United som i helga vil gjøre et skikkelig forsøk på å få tak i argentineren.

Torsdag 30. juni

20.20: Andreas Pereira avsluttet sitt låneopphold i Flamengo med scoring i Copa Libertadores, som du kan lese mer om her. Det er ventet at brasilianeren returnerer til Carrington hvor det da vil bli avgjort hva som skjer videre i midtbanespillerens karriere.

Torsdag kveld melder den brasilianske journalisten Venê Casagrande som har over 660.000 følgere på Twitter at Fulham har kommet med et tilbud om 4-års kontrakt i London-klubben.

17.45: Marcel van der Kraan er et navn som til stadighet dukker opp rundt spillere United er interessert i. Sport Witness rapporterer via nederlandske Telegraaf, hvor van der Kraan er leder for sport, at han forventer store bevegelser rundt Lisandro Martinez de neste 24-48 timene.

– Martinez er høyt på Ten Hags ønskeliste. Ajax kommer til å kreve €45-50 mill, men har en fordel hvis det er flere klubber som hiver seg på.

Van der Kraan hevder også at Martinez håper å kunne gå til United og at United er en absolutt topp klubb for den argentinske forsvarsspilleren.

Fra før vet vi at gjennom Fabrizio Romanos besøk hos United.no onsdag, som du kan høre her, at Martinez er gjenstand for interesse også hos Arsenal.

17.40: Tyrell Malacias nært forestående overgang til Manchester United vil ikke bli bekreftet før et nytt finansielt år i fotballen som starter i morgen, 1. juli. Det melder den nederlandske kontoen 1908.nl, som følger Feyenoord svært tett på Twitter.

12.30: Nei, du ser ikke syner. Sergio Romero kobles faktisk til gamleklubben. Riktignok er ikke koblingen like sterk som lokalavisen får det til å se ut som. De skriver nemlig at Manchester United ikke har vært i kontakt med eller vist interesse for Romero. Men selv skal 35-åringen ha gitt uttrykk for at han er åpen for å returnere.

08.35: For øyeblikket snakkes det mest om Frenkie de Jong, Tyrell Malacia og Christian Eriksen, men ifølge The Times er også Youri Tielemans på radaren til Manchester United. United-journalist Paul Hirst skriver imidlertid at det er usikkert hvor på ønskelisten Tielemans befinner seg. Leicester-profilen har ett år igjen av kontrakten og har vært koblet til Arsenal tidligere i sommer.

The Times melder også at United ikke ønsker å selge Scott McTominay, da han regnes som en viktig del av laget av Erik ten Hag. Newcastle og en annen Premier League-klubb skal ha vist interesse for skotten.

08.30: Vi venter fortsatt på at låneavtalen til Dean Henderson skal bekreftes. Det er et tidsspørsmål før keeperen er klar for Nottingham Forest, ifølge Fabrizio Romano.

08.25: Ifølge det nederlandske nettstedet 1908.nl kan Tahith Chong returnere til gamleklubben Feyenoord i sommer. Ifølge rapportene har Manchester United utløst en forlengelsesklausul i Chongs kontrakt, noe som i så fall innebærer at klubben må slippe 22-åringen gratis til Feyenoord, som sliter med økonomiske problemer. Chong kan gå motsatt vei av Tyrell Malacia, som snart skal være klar for United.

07.45: Vi har en eksklusiv «Rykter, Bloody Hell»-episode ute med Fabrizio Romano. Se den her!

Onsdag 29. juni

21.08: Sam Dean fra Telegraph hevder at det er en følelse i Nederland på at Arsenal raskt håper på å få inngå en avtale for Lisandro Martinez, mens United fokuserer på å fullføre overgangene til Frenkie de Jong og Tyrell Malacia.

21.06: Jamie Jackson fra The Guardian skriver at Frenkie de Jong er åpen for en overgang til United . Nederlenderen har tidligere sagt at han er fornøyd i Barcelona og det antas at han har vært usikker på United grunnet Champions League mangel, men likevel forstår The Guardian det som at 25-åringen har tenkt til å gjøre en overgang.

Som nevnt tidligere ser det ut til å bli en sum på 65 millioner euro pluss tillegg som kan ta summen opp til 85 millioner euro.

Jackson skriver også at Tyrell Malacia er interessert i å signere for United og det forventes at avtalen er underskrevet snart.

19.45: Paul Hirst fra The Times skriver at Tyrell Malacias overgang til United kan føre til at Alex Telles eller Brandon Williams blir solgt. Erik ten Hag står med fire venstrebacker dersom Malacia kommer til klubben. Telles vil forlate klubben dersom et godt tilbud kommer inn, og Williams vil enten forlate klubben eller bli sendt ut på et nytt lån.

19.00: Fabrizio Romano skriver at Dean Hendersons overgang til Forest vil bli signert og offentliggjort i løpet av de neste dagene. Henderson drar på lån til Nottingham Forest frem til juni 2023.

18.40: Jamie Jackson fra The Guardian skriver at Ajax for øyeblikket ikke ønsker å selge Martinez og Antony. 

16.34: Den argentinske journalisten Cesar Luis Merlo skriver at United er veldig interessert i Lisandro Martinez, men at de ikke har kommet med et offisielt bud enda. Ajax har ikke svart på Arsenals forbedret bud på 40 millioner euro pluss 5 millioner euro i bonus. United.no kjenner ikke journalisten som kommer med opplysningene.

13.58: Rich Fay i Manchester Evening News skriver at United er åpne for å sende Álvaro Fernández ut på lån, og at det er interesse fra Championship-klubber.

13.14: Mange av Frenkie de Jong-rapportene i det siste har omtalt at den nederlandske midtbanespilleren har blitt langt mer positiv til en United-overgang, og at Erik ten Hag har vært en viktig faktor for å overbevise ham, men spanske Sport skriver nå at De Jong fortsatt stritter imot.

Han har nemlig virkelig lyst til å lykkes i Barcelona (som han har beskrevet som klubben han har drømt om siden han var liten), hevdes det, og han skal ha formidlet det til begge klubber.

Så får vi se om det er Sport eller andre aviser vi bør stole mest på her.

09.51: Manchester Evening News kjører hardt på med å rapportere enighet om det grunnleggende i avtaler med både Barcelona og Feyenoord om Frenkie de Jong og Tyrell Malacia, noe som ikke er noe nytt (Feyenoord har til og med bekreftet enigheten med United), og har valgt å gjøre det under overskriften «Manchester United agree deals to sign Frenkie de Jong and Tyrell Malacia». Litt spekulativt, kanskje, men uansett er det mye som tyder på at begge overgangene nærmer seg.

Les mer om Malacia-utviklingen her.

08.21: United ser ut til å fullføre signeringen av Feyenoords Tyrell Malacia, og vil etterpå flytte oppmerksomheten til Ajax-forsvarsspiller Lisandro Martínez, skriver Paul Hirst og Paul Joyce i The Times. Alt dette samtidig som United også nærmer seg å få tak i Frenkie de Jong.

Arsenal har kommet med et bud på 34 millioner pund (ni millioner mindre enn prisen Ajax har verdsatt 24-åringen til) for den argentinske landslagsstopperen, og United har bedt Ajax om å bli holdt oppdatert på situasjonen.

Tirsdag 28. juni

17.30: De siste Frenkie de Jong-oppdateringene har vært oppløftende, men tilsynelatende er det fortsatt noen potensielle skjær i sjøen. Hovedpersonen selv er angivelig ikke spesielt fornøyd med situasjonen og skal foreløpig ikke ha gitt noen tegn til at han vil skifte klubb. Matteo Moretto skriver at Frenkie fortsatt vil bli værende i Barcelona, men at han altså kan bli tvunget til et klubbytte.

16.15: Fabrizio Romano hevder at Tyrell Malacia blir forsøkt kuppet av Manchester United. Les mer her.

 

14.45: Sami Mokbel fra Daily Mail skriver at avtalen mellom United og Barcelona om Frenkie de Jong er 90 prosent fullført. Han skriver også at De Jong er åpen for å signere for klubben og at det ikke ville være noe problem å bli enige om personlige vilkår.

13.20: ESPN skriver at de har blitt fortalt av kilder at United har fått et gjennombrudd i sitt forsøk på å signere Frenkie de Jong, med en innledende sum som nå er avtalt med Barcelona.

Det er mye felles i rapportene som kommer frem nå, og det er nok snakk om ganske gode kilder journalistene har fått dette fra.

12.55: Patrick Berger fra SPORT1 skriver at han har blitt fortalt at det er en avtale mellom United og Barcelona om Frenkie de Jong, og opplyser om samme sum som Sky Sport News kom ut med tidligere i dag, (omtalt her 11.25) på 65 millioner euro pluss tillegg. Nå må det bare bli funnet en løsning på personlige vilkår.

12.50: Fotballreporter for BBC Sport Simon Stone skriver at avtalen mellom United og Barcelona angående Frenkie de Jong ikke er helt i boks, og at det fortsatt er vesentlige ting som må løses før det hele er i orden.

11.25: United og Barcelona er nærme en enighet om en avtale for Frenkie de Jong ifølge Sky Sport News. De melder at det er en grunnleggende enighet mellom klubbene om en sum på 65 millioner euro pluss prestasjonsbaserte tilleggsutbetalinger.

09.05: Spanske SPORT skriver at Frenkie de Jong allerede er i gang med å forhandle sin lønn med United, siden det nærmest er en avtale mellom klubbene.

08.40: De Telegraaf skriver at United skal være seriøst interesserte i forsvarsspilleren Tyrell Malacia, men at de har andre posisjoner de prioriterer først, noe som kan være en ulempe for Feyenoord. Den nederlandske klubben ønsker et garantert minimumsbeløp på rundt 15 millioner euro for den nederlandske 22-åringen. Lyon har prøvd seg på Malacia, foreløpig uten hell fordi deres bud ikke har hatt høy nok garantert sum.

08.10: Simon Jones fra Daily Mail skriver at United nærmer seg en enighet med Barcelona om Frenkie de Jong etter å ha lagt inn et forbedret tilbud på over 60 millioner pund. Den spanske klubben godtok ikke Uniteds bud på 60 millioner pund, ettersom at de ikke ville tape penger på midtbanespilleren de hentet for 65 millioner pund noen år tilbake. De håper på å få fullført overgangen denne uka.

00.59: Paul Hirst fra The Times skriver om Arsenals bud på Lisandro Martínez (omtalt her 14.55 mandag), og skriver at United også ønsker å signere Martínez, men at en midtstopper bare er på tredjeplass på Uniteds prioriteringsliste, og at det gjenstår å se om de kommer til å ha nok penger igjen til å få i stand en avtale. Arsenals nye bud skal ha vært verdt opp mot 34 millioner pund, mens Ajax verdsetter argentineren til 43 millioner pund.

United skal ha rundt 120 millioner pund tilgjengelig – pluss det som kommer inn fra spillersalg.

Når ting er konkludert med Frenkie de Jong og Christian Eriksen, så flyttes fokuset over til å hente en angrepsspiller, med Antony som hovedmål. United håper at Ajax vil senke seg fra prisen de skal ha informert om at brasilianeren har – 68,9 millioner pund.

Når det gjelder stoppere skal nevnte Martínez, lagkamerat Jurriën Timber og Pau Torres være blant stopperne på Ten Hags ønskeliste.

Mandag 27. juni

22.57: Fabrizio Romano skriver at det har vært direkte kontakt igjen mellom United og Barcelona om Frenkie de Jong i dag. Enigheten nærmer seg nå, og klubbene diskuterer en avtale med tilleggopsjoner som potensielt kan gjøre at sluttsummen blir på 85 millioner euro (73,3 millioner pund i dagens kurs).

20.01: Ian Whittell skriver i Daily Telegraph at United kommer til å få beskjed om at de må betale rundt 130 millioner pund til sammen om de ønsker å signere både Antony og Lisandro Martínez fra Ajax. Det virker som om Whittell baserer dette mest på et slags worst case-scenario, siden han skriver at Antony er verdsatt av Ajax til 70-80 millioner pund, og Martínez til 45-50 millioner pund.

Ellers nevner han at det fortsatt er ventet at Frenkie de Jong-overgangen fullføres i løpet av de neste dagene, og at United også forventer å få svar fra Christian Eriksen i løpet av uka.

18.34: Fabrizio Romano skriver at Antony fortsatt er et av navnene på toppen av Uniteds ønskeliste, og det vil være ny kontakt mellom partene snart. Ajax insisterer på at de ønsker 80 millioner euro (noe som, som nevnt under Frenkie de Jong-oppdateringen for halvannen time siden, er cirka 69 millioner pund i dagens kurs).

17.01: Andy Mitten har skrevet en artikkel i The National om ståa i United akkurat nå. Her er en oppsummering av noe av det som står der:

  • Uniteds siste Frenkie de Jong-bud skal være på 63 millioner euro, med oppnåelige bonuser som kan ta totalpakken opp til 80 millioner euro (69 millioner pund i dagens kurs).
  • Xavi liker De Jong både som spiller og som person, men Barcelona trenger pengene. De har betydelig gjeld, de har et ønske om å forsterke laget i sommer, og de har en rekke spennende midtbanetalenter som det ville vært mindre akseptabelt for fansen at ble solgt.
  • Som nevnt tidligere i dag, så ble Harry Maguires tilgjengelighet et tema i samtalene med Barcelona, i stor del på grunn av Barcelonas forsvarsproblemer.
  • Christian Eriksen vurderer Uniteds tilbud.
  • Andreas Pereira er interessert i en retur til Premier League. Fulham har henvendt seg til United om midtbanespilleren.
  • Den høye prisen på Ajax-vingen Antony er fortsatt et problem.

14.55: Arsenal har ifølge De Telegraaf lagt inn sitt andre bud på Lisandro Martinez, noe som i så fall kan være dårlig nytt for Erik ten Hag. Det første budet var på omtrent 25 millioner euro. Nå byr Arsenal rundt 40 millioner. Ifølge avisen er Manchester United også interessert, men de ønsker å lande Frenkie de Jong før de går videre med andre spillere. Ajax skal kreve 50 millioner.

13.20: Samtidig som vi venter på at overgangen til Frenkie de Jong skal gå i boks, dukker det opp rykter rundt en annen Ten Hag-elev. Matthijs de Ligt kan nemlig være tilgjengelig i sommer. Midtstopperen skal ikke være villig til å fornye kontrakten med Juventus, som dermed kan se seg nødt til å selge. Manchester United nevnes av Corriere dello Sport, ifølge Sport Witness, men det skal være Chelsea som har vært mest aktive så langt.

11.40: I går ble det rapportert at Fulham har lagt inn et bud på Andreas Pereira, og ifølge ESPN har United gitt manager Marco Silva tillatelse til å snakke med 26-åringen. I utgangspunktet ønsker Erik ten Hag å teste Pereira i oppkjøringen, men brasilianeren ønsker seg førstelagsfotball. Fenerbahce skal også ha vist interesse.

United-journalist Rob Dawson skriver også at det ventes at Dean Henderson går på lån til Nottingham Forest, og at klubben er villig til å lytte på bud på Eric Bailly, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Alex Telles og Anthony Martial.

07.45: Denne uka er det ventet at Frenkie de Jong omsider signerer for Manchester United. Avtalen kunne inneholdt det The Sun kaller en «sensasjonell byttehandel», da Barcelona i forhandlingene visstnok forhørte seg om muligheten for at United kunne sende Harry Maguire motsatt vei. Forslaget ble avslått, da midtstopperen er en del av Erik ten Hags planer på Old Trafford.

Powered by Labrador CMS