degea3234

Ryktesaker, uke 9

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 5. mars

09.00: United ønsker at David de Geas nye kontrakt er så prestasjonsbasert at han må spille minst halvparten av kampene i en sesong for å tjene alt han kan få, trolig  250.000 pund i uka. Det skriver The Suns Alan Nixon.

Både De Gea selv og United ønsker egentlig å få ham med videre, og det er snakk om en toårskontrakt for 32-åringen. Spørsmålet er altså mest hva slags betingelser det blir på.

Lørdag 4. mars

12.30: Italienske Calciomercato skriver at United er blant klubbene som følger situasjonen til Dusan Vlahovic i Juventus tett. Det skal være situasjonen rundt Juventus som kanskje kan føre til at de er villig til å slippe ham, men Real Madrid, Arsenal og Chelsea følger også med. Italienerne verdsetter spissen uansett til minst 100 millioner euro.

09.00: Mer Frenkie de Jong, og denne gangen fra en pålitelig kilde. The Guardians kjente United-journalist, Jamie Jackson, har lørdag en lengre sak om det andre også har skrevet om i det siste – at United er interessert i Frenkie de Jong igjen. De skriver imidlertid at det er usikkert om nederlenderen vil være interessert i et skifte kommende sommer. Han skriver imidlertid at De Jong kanskje kan ombestemme seg når sommeren nærmer seg, og at en ny midtbanespiller er på Uniteds blokk, selv om det er et spisskjøp som topper ønskelista for sommeren.

08.15: Det er som kjent ikke bare spiss Victor Osimhen som er fra Napoli og på Uniteds liste. Midtstopper Min-Jae Kim er også ofte nevnt, og nå er det Daily Express som nevner at sørkoreaneren er aktuell. 26-åringen har vært en nøkkelfaktor for at Napoli nå ligger an til å vinne Serie A og også vurderes som en outsider til å vinne Champions League.

08.10: Vi kan også ta med at United og David de Gea diskuterer fortsatt innholdet i en ny kontrakt. Den spanske keeperen har lenge nå understreket at han gjerne blir i United også videre.

08.05: Mer gjentakende informasjon: Tidligere i uka ble det nevnt igjen at Frenkie de Jong er tilbake på United-radaren, og TalkSPORT skriver nå at de også har opplysninger på at dette stemmer.

08.00: Avisa Inews, som blant annet er eid av Daily Mail, skriver at United har kikket på Romas Tammy Abraham, men at det nå virker som om det er ofte omtalte Napoli-spiss Victor Osimhen som er spissmålet sommeren 2023.

Fredag 3. mars

08.13: Egentlig mer en mening enn et rykte (selv om Neville kjenner England-kapteinen) men Gary Neville tror at Harry Kane gladelig hadde takket ja til en overgang til Manchester United den kommende sommeren om han fikk muligheten.

Sky Sports-eksperten tror at City neppe vil gå for Kane på grunn av Haaland, mens han ellers tror at Kane neppe ville gått til Arsenal eller Chelsea på grunn av Spurs’ rivalisering med de klubbene. Alt i alt konkluderer Neville med at United er det eneste alternativet i England, og han fastslår også at United er desperate etter å hente inn en spiss.

Neville nevner videre Bayern München som et alternativ, og at Daniel Levy nok ville likt et slikt salg bedre.

Torsdag 2. mars

13.00: Manchester United er en av klubbene som holder et øye til Southamptons Romeo Lavia, skriver Daily Mail. Også Chelsea og Arsenal sies å være interessert i midtbanespilleren.

08.10: Ifølge den sveitsiske avisen Blick, som her er blitt gjengitt av Inside Futbol, er Borussia Dortmunds Gregor Kobel på radaren til både Manchester United og Chelsea. Den 25 år gamle sveitsiske målvakten hevdes også å ha tiltrukket seg interesse fra Bayern München etter å ha imponert som førstekeeper i Dortmund denne sesongen.

Onsdag 1. mars

08.04: Samuel Luckhurst skriver i Manchester Evening News at Erik ten Hag ønsker å gjennomføre minst to betydelige signeringer denne sommeren for å opprettholde Uniteds momentum til neste sesong.

Noe av informasjonen fra artikkelen:

  • En ny målscorer vil bli prioritert av klubben, og Ten Hag presser også på for å få inn en forsterkning på midtbanen. En ny midtstopper kan også bli hentet inn hvis Harry Maguire forlater klubben.
  • Anthony Martial, Alex Telles og nevnte Harry Maguire nevnes som spillere United planlegger å selge.
  • Ten Hag er åpen for å gjøre et nytt forsøk på å hente Frenkie de Jong til klubben, og United-manageren vil også støtte et forsøk på å hente Jude Bellingham hvis Dortmund-midtbanespilleren er åpen for å bli United-spiller.
  • United er interesserte i Napoli-spiss Victor Osimhen, og har lenge vært beundrere av Harry Kane. Ten Hag har ellers blitt imponert av Benfica/Portugal-spiss Goncalo Ramos, og han tror også at Ajax-spiss Mohammed Kudus har egenskapene som skal til for å prestere i Premier League.

Tirsdag 28. februar

09.50: Manchester United håper at West Hams Declan Rice vil komme til Old Trafford i sommer, skriver Football Insider. Det samme nettstedet skriver også at United fremdeles er interessert i Tottenhams storscorer Harry Kane.

Kanes kontrakt med Tottenham går ut sommeren 2024.

Mandag 27. februar

Første ligacupfinaleseier-dag!

19.13: Vi har tidligere omtalt at United henter Cardiff-talentet Gabriele Biancheri til United-akademiet, og nå har Biancheri selv lagt ut dette bildet:

17.17: Spanske AS skriver at Celta Vigo-midtbanespilleren Gabri Veiga, som har imponert stort i det siste, følges med på av Newcastle, Arsenal og Manchester United.

Celta Vigo håper at de kan få rundt 30 millioner euro (26,4 mill. pund i nåværende kurs) for spilleren.

20-åringen hadde to mål og en målgivende pasning i helgas kamp mot Real Valladolid.

07.00: Brentford-keeper David Raya skal ha avslått to kontraktstilbud, noe The Sun hevder er en boost for United og også Tottenham, siden begge to visstnok følger ham. David de Geas fremtid i United er fortsatt uavklart.

Powered by Labrador CMS