meslier180223

Ryktesaker, uke 7

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 19. februar

08.46: United ønsker å forlenge kontrakten med David de Gea, og er villige til å gi ham 250 000 pund i uka for å beholde keeperen, skriver Alan Nixon i The Sun.

Samtidig ser også klubben mot fremtiden, ifølge avisa, og ifølge avisa ser United på Leeds’ Illan Meslier (som ikke har sin beste helg utenom United-koblingen, siden 22-åringen må ta på seg en del av skylda for Leeds’ tap mot Everton) som en langsiktig arvtaker for De Gea.

United skal ifølge Nixon være villige til å vente til de har en plass i elleveren å tilby til den høyreiste franskmannen, men det hele kan bli litt komplisert om Leeds rykker ned, siden United eventuelt da må gå for Meslier tidligere enn planlagt for å hindre ham i å bli solgt til en annen klubb.

Det nevnes også at det er ventet at Dean Henderson selges kommende sommer.

For ordens skyld: Alan Nixon er vanligvis ikke akkurat først ute med United-nytt, så vi ville tatt hele rapporten med en klype salt.

Lørdag 18. februar

12.30: Tidligere i uken registrerte vi at Manchester United skal være en av flere klubber som følger situasjonen til Mason Mount nøye. Nå skriver Daily Mail at en annen av de interesserte klubbene, Liverpool, har intensivert sin jakt på Chelseas midtbanestjerne.

12.25: West Hams Declan Rice har flere ganger blitt linket til United. Nå skriver 90min.com at Manchester City også har kastet seg inn i jakten på det ettertraktede midtbanespilleren.

Fredag 17. februar

22.27: Kanskje ikke kveldens største United-relaterte nyhet, men Gabriele Biancheri, det 16 år gamle spisstalentet som The Athletic tidligere har skrevet om at er på vei til United fra Cardiff, har takket for seg i Cardiff.

08.00: Real Madrid skal ha begynt å se seg om etter en erstatter for Dani Carvajal, og skal vi tro AS er den spanske hovedstadsklubben interessert i Diogo Dalot. Portugiseren har fortsatt til gode å forlenge kontrakten med United, som nå strekker seg til sommeren 2024.

Torsdag 16. februar

17.50: Chelseas samtaler om ny kontrakt med Mason Mount har stoppet opp. Midtbanespilleren har 17 måneder igjen av sin nåværende kontrakt med London-klubben og dersom det ikke blir enighet om en ny kontrakt er det flere av de største klubbene i England som lurer i sivet etter å sikre seg den allsidige midtbanespilleren, det skriver James Olley i ESPN.

Manchester United, Manchester City og Liverpool nevnes som klubbene som følger situasjonen tett.

07.45: Ingen store ting i dag. Vi nevner at nettstedet Football Insider skriver at Arsenal følger med på Marcus Rashford, uten at vi bruker flere linjer på det. 15-årige Kendry Paez fra Ecuador kobles for øvrig til United og flere andre Premier League-klubber av 90min.com.

Onsdag 15. februar

20.35: Både Manchester United og Marcel Sabitzer skal være åpne for at østerrikeren blir værende i klubben over sommeren. Og dersom det skal bli et kjøp, ønsker Bayern München seg ifølge Bild 20 millioner euro for midtbanespilleren.

08.05: Tyrkiske Fenerbahce skal være interessert i å signere Mason Greenwood, og skal ha bedt United om informasjon rundt spillerens situasjon, skriver tyrkiske Fotospor (som vi ikke vet noe om troverdigheten til). Etter at anklagene mot United-spilleren ble droppet så er det blitt spekulert i at Greenwood kommer til å fortsette karrieren sin i utlandet, selv om det fortsatt gjenstår at United kommer med sin offisielle uttalelse om spillerens fremtid. United har kun sagt at de skal undersøke saken internt før det skjer.

Mer angående Greenwood: The Times skriver at spillerne på kvinnelaget ikke ønsker å se spilleren tilbake på Carrington, mens det skal være delte meninger om dette blant herrespillerne. Noen av Uniteds sponsorer skal også ha sine reservasjoner om et Greenwood-comeback.

ESPN skriver at United vil forhøre seg med spillerne før en endelig avgjørelse tas.

08.00: I helga ble det nevnt at United (og andre) hadde vært i kontakt med agenten til Barcelonas Ansu Fati med tanke på en mulig fremtidig overgang, men nå skriver Mundo Deportivo at 20-åringen ikke har noen intensjoner om å forlate den spanske klubben.

Tirsdag 14. februar

15.43: Chelsea, United og Bayer Leverkusen kjemper om å signere det 2007-fødte midtbanetalentet Kendry Páez, skriver Fabrizio Romano.

En avgjørelse vil bli tatt snart, skriver Romano videre.

Ecuadorianeren Páez spiller for Independiente del Valle.

08.03: Chris Wheeler fra Daily Mail skriver at United er forberedt på at de vil gå solid i minus når Harry Maguire skal selges, og det skal være en økende aksept fra alle parter om at det går mot at klubben og kapteinen går hver sin vei denne sommeren.

United er åpne for å motta bud, men frykter at de må akseptere bud på 40 millioner pund, altså halvparten av det Maguire kom for fra Leicester.

Maguires gode prestasjoner for England kan uansett potensielt bidra til at United får en brukbar sum for ham, siden det forteller andre klubber at de kan få en god midtstopper selv om han ikke fungerer optimalt i Uniteds måte å spille på.

I tillegg til at Maguire har mistet plassen til Varane/Martínez-stopperparet, så har Ten Hag også valgt å bruke Luke Shaw på stopperplass ved flere anledninger, og venstrebacken er blant annet ventet å spille som stopper i bortekampen mot Barcelona, når Martínez er suspendert.

Mandag 13. februar

11.25: Skal vi tro den portugisiske avisen A Bola, så er Manchester United interessert i å signere Porto-målvakten Diogo Costa til sommeren. Den portugisiske landslagskeeperen skal imidlertid ikke være en billig mann. Porto sies å ikke ville akseptere et potensielt bud på under utkjøpsklausulen, som skal være på 75 millioner euro.

08.20: Fabrizio Romano skriver på Twitter at Manchester United har sendt et nytt kontraktsforslag til Alejandro Garnacho. Bilderettigheter og kontraktslengde er blant punktene som blir diskutert, men Manchester United skal uansett føle seg sikre på at de vil lande en ny avtale med den argentinske juvelen.

 

Powered by Labrador CMS