judebell

Ryktesaker, uke 47

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 26. november

09.00: Florian Plettenberg fra Sky Sports skrev at han har blitt fortalt at United knapt har en sjanse i kampen om Jude Bellingham. Kampen står nå mellom Liverpool, City og Real Madrid.

Fredag 25. november

20.00: Det blir visstnok nye samtaler med Cody Gakpos representanter og United etter fotball-VM. Les saken her.

14.37: Richard Fay i Manchester Evening News skriver at det er sannsynlig at Teden MengiDi’Shon Bernard og Charlie Savage lånes ut i januar. De to førstnevnte har vært på lån tidligere, og ville nok vært det i høst også om det ikke var for skader, mens Savage ikke har vært på lån tidligere.

Det nevnes også i artikkelen at det er EFL-interesse for Kobbie Mainoo, men ifølge kilder skal det være mindre sannsynlig at 17-åringen går på lån nå.

08.09: Ikke første gangen han kobles til United denne uka: João Félix følges tett av United (og PSG) ifølge Ben Jacobs fra CBS Sports.

Torsdag 24. november

16.45: Vi har samlet alt om mulige United-kjøpere torsdag i samme sak, der ryktet fra 14.30 nå fullstendig avvises. Les saken her.

14.30: Og når vi først er inne på styrtrike potensielle nye United-eiere kan vi ta med at Manchester Evening News melder at den spanske milliardæren Amancio Ortega også er interessert i å kjøpe United. Ortega som eier klesgiganten Inditex skal være god for over 60 milliarder dollar. 

14.10: Det hører med til sjeldenhetene at vi benytter ryktebørsen til å skrive om eierskapssituasjonen i United, men vi gjør et unntak her. Daily Star melder at Apple er interessert i å kjøpe Manchester United for 5,8 millarder pund. Apple hadde en omsetning på i overkant av 394 millarder dollar i 2022 og skal være villige til å investere stort i infrastruktur, deriblant en oppgradering eller en ny Old Trafford. Vi anbefaler å ta dette ryktet med en stor klype salt…

11.10: Vi tar også med at Daily Mail melder at United-ledelsen nå diskuterer om de skal fremskynde planene om å hente en ny spiss. En ny spiss skal stå høyt, og kanskje øverst på ønskelisten til Erik ten Hag i sommer, men med Cristiano Ronaldos exit, kan planene bli fremkyndet. Enten ved å hente inn en spiss på lån eller på permanent overgang.

11.00: Manchester United skal være interessert i å hente en gammel kjenning i januar. Barcelonas Memphis Depay er nemlig en spiller som skal være ønsket av United, og Barcelona vil være villige til å slippe nederlenderen i januar for å spare lønnskostnader, melder den spanske avisen Sport.

Avisen melder også at det er en gryende interesse for Diogo Dalot i Barcelona og at den katalanske klubben kan gjøre et fremstøt for å få på plass en byttehandel.

Onsdag 23. november

08.24: Vi har egentlig sett overraskende få spekulasjoner om mulige Cristiano Ronaldo-erstattere i januar. Rudy Galetti, som ikke er blant journalistene vi stoler noe særlig på, skriver at United og Bayern München kan komme til å utfordre Inter og Juventus når det gjelder Borussia Mönchengladbach-spiss Marcus Thuram.

Den 25 år gamle spissen, som for tiden er i den franske VM-troppen, har scoret 13 mål på 17 kamper for klubblaget denne sesongen.

Thurams kontrakt går ut kommende sommer, så det spekuleres i at Borussia Mönchengladbach vil selge for 10 millioner euro (8,7 mill. pund i nåværende kurs), noe som altså er mindre enn det United sparer inn i lønn på at Ronaldo forlot klubben.

Enn så lenge vil vi nok uansett vente på bedre kilder for en slik overgang, men det er nok ikke utenkelig at Thuram kan være et av navnene som kan bli nevnt en del.

Tirsdag 22. november

13.10: Spanske AS skriver at Atletico Madrid skal være villige til å slippe Joao Felix på lån i januar. Manchester United har tidligere blitt nevnt som et potensielt stoppested for portugiseren.

12.30: Marcus Rashfords kontrakt med Manchester United utløper allerede sommeren 2023, men ifølge Fabrizio Romano kommer 25-åringen til å få tilbud om ny kontrakt.

– Manchester United kommer til å tilby Marcus Rashford ny kontrakt. Det er en del av klubbens planer, sier han i sin eksklusive «Daily Briefing»-spalte hos Caught Offside.

– Selv om kontrakten hans utløper 2023, er det ingen som forventer at partene skal skille lag til sommeren. Det er fordi United også har en klausul i kontrakten som gir de muligheten til å forlenge avtalen med ett år til.

– Erik ten Hag ser på Rashford som en veldig viktig spiller både nå og for fremtiden, sier Romano.

09:00: Storklubbene ligger langflate etter Jude Bellingham. Rio Ferdinand virker imidlertid ikke spesielt optimistisk på Manchester Uniteds vegne.

– Hvis du var i Jude Bellinghams sko nå … City, Real Madrid, Barcelona og Bayern kommer alle til å være ute etter ham. Det gjenstår for mye jobb i United. Så den eneste måten jeg kan se for meg at han velger United, er hvis han tenker at «jeg kan være katalysatoren som får klubben tilbake der den hører hjemme.»

– Det er den eneste måten. Om han tror han kan være den brikken, er United klubben for ham. Men jeg sliter med å se det for meg, sier Ferdinand i podkasten Vibe With Five.

Mandag 21. november

07.30: Real Madrid er ikke en exit-mulighet for Cristiano Ronaldo i januar. Det melder den spanske journalisten José Felix Diaz. Han skriver nemlig at den spanske hovedstadsklubben ikke vil hente noen spisser i januar.

Powered by Labrador CMS