dalot010922

Ryktesaker, uke 39

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 1. oktober

09.38: Corriere dello Sport skriver at Roma er interesserte i å hente Diogo Dalot neste sommer – hvis portugiserens situasjon i United endrer seg slik at United kan være villige til å selge.

Dalots kontrakt går ut neste sommer, men United har en forlengelsesopsjon til 2024.

Fredag 30. september

10.00: Mer Frenkie de JongESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at kilder har fortalt ham at Barcelona-spilleren fortsatt står på Uniteds ønskeliste fordi klubben tror at nederlenderen kan komme til å forlate den spanske klubben en gang i fremtiden. United ønsker ifølge Dawson også å være med i kampen om Jude Bellingham, selv om de erkjenner at konkurransen her blir knalltøff. Det må forventes at United venter til sommeren med å forsterke laget igjen.

07.20: Er dere klare for litt Frenkie de Jong igjen? Saken er nemlig som følger. Spanske Sport – og Daily Mirror – skriver nå om at Barcelona skal ha pekt seg ut Ruben Neves som en langsiktig erstatter for Sergio Busquets. Dette forklarer visstnok både hvorfor Neves aldri forlot Wolves (til fordel for United eller Liverpool) denne sommeren, og det kan selvsagt igjen også påvirke fremtiden til Frenkie de Jong, som jo har et ønske om å være den Barcelona satser på i den rollen.

Torsdag 29. september

17.15: Atletico Madrid vurderer å hente David de Gea tilbake til den spanske hovedstaden dersom hovedpersonen selv er interessert. Det skriver 90min.com.

Årsaken skal være usikkerhet rundt klubbens keeper Jan Oblak til tross for at han angivelig har skrevet ny kontrakt med klubben.

08.05: Jude Bellingham var sterkt ønsket av Manchester United før han dro til Borussia Dortmund. Den unge engelske midtbanespilleren har hatt en rivende utvikling i Dortmund og nå er det flere engelske klubber som skal være interesserte i å hente Bellingham i tillegg til Real Madrid.

Siste klubb som har begynt å se på mulighetene for å hente Bellingham, og dermed gi United konkurranse, er Chelsea. The Telegraph skriver at den nye Chelsea-eieren Todd Boehly har vært i kontakt med Bellinghams representanter.

Avisen skriver også at det foreløpig ser ut til at Liverpool og Real Madrid leder an i jakten på den unge midtbanespilleren.

Onsdag 28. september

10.00: PSV-spiller Cody Gakpo ble linket heftig til Manchester United i sommer, men valget falt til slutt på Antony i stedet. Journalist Sam Pilger hevder imidlertid at United fortsatt følger med på nederlenderen og at han til og med er høyt på klubbens ønskeliste.

 

08.00: Al-Hilal-president Fahad ben Nafel bekrefter til YouTube-kanalen Thamanya, ifølge The Mirror, at de var i samtaler med Cristiano Ronaldo om en overgang i sommer.

– Ja, vi forhandlet med ham. Og problemet var hverken pengene eller forslaget vårt til ham, men heller at forbundet forhindret oss i å signere spillere. Som klubb er vi i utgangspunktet i stand til å hente verdensstjerner, blir presidenten sitert på. 

Tirsdag 27. september

07.25: – Det er flatterende (å bli koblet blant annet til United), men mitt fokus er å vinne Serie A med Inter, sier høyreback Denzel Dumfries til De Telegraaf i en sak som er gjengitt i Daily Express.

07.20: United er blant klubbene som er koblet til en Jude Bellingham-overgang neste sommer, men nå skriver Marca at Real Madrid har den engelske A-landslagsspilleren som sitt førstevalg sommeren 2023. Marca mener også at Bellingham selv helst reiser til Real Madrid.

Mandag 26. september

20.00: Galatasaray skal være interessert i Victor Lindelöf, skriver det tyrkiske nettstedet Aspor.com. Den tyrkiske klubben håper Lindelöf kan bli fristet til å få mer spilletid enn han har i United om dagen der Raphaël Varane og LIsandro Martínez er Erik ten Hags førstevalg.

Galatasaray har allerede sikret seg en tidligere United-spiller i sommer da Juan Mata skrev under for Istanbul-klubben etter at kontrakten med United gikk ut.

08.40: Keepersituasjonen i Manchester United får en del oppmerksomhet om dagen. Mens United-ledelsen grubler på om klubben skal aktivere klausulen i David de Geas kontrakt som vil binde ham til United frem til sommeren 2024, kan Atletico Madrids Jan Oblak være et alternativ, skriver Mirror.

Powered by Labrador CMS