Ryktesaker, uke 36

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Lørdag 10. september

17.25: Joao Felix var en av spillerne United ble linket til i jakten på en ny angrepsspiller i løpet av sommervinduet. Selv sier Felix til spanske Marca at han ikke hørte noe snakk om overgang og at han er fornøyd med å være der han er.

14.10: Chelsea ønsker seg Marcus Rashford. Express skriver lørdag en sak om at Chelsea-eier Todd Boehly ønsker seg Rashford gratis dersom United ikke klarer å komme til enighet med Rashford om en ny kontrakt. Kantspillerens kontrakt går ut etter inneværende sesong og som skrevet i torsdagens ryktebørs ønsker United å innlede forhandlinger om en ny kontrakt med 24-åringen.

10.35: Kanskje får Dalot en ny konkurrent på høyreback? Daily Mirror har laget en sak om at United er ute etter den 30 år gamle høyrebacken Santiago Arias. Kolombianeren står uten kontrakt etter at han ble sluppet av Atlético da kontrakten gikk ut etter å ha havnet bak i køen i Madrid-klubben.

De siste to sesongene har han vært på utlån til henholdsvis Bayer Leverkusen (1 kamp) og Granada (12 kamper). Dersom han blir hentet er det nok mer som en støtte til Dalot enn en direkte konkurrent.

09.50: Diogo Dalot har gjort høyreback-plassen til sin egen under Erik ten Hag og virker som nederlenderens soleklare førstevalg på høyreback. Under Ole Gunnar Solskjær ble portugiseren lånt ut til AC Milan i Serie A.

Nå avslører Dalot at Milan-klubben ønsket å hente ham permanent etter gode prestasjoner på utlån og 23-åringen har tidligere uttalt at AC Milan er en fantastisk klubb og at han trivdes godt. Likevel sier han i et intervju med Metro at en permanent overgang ikke var ønskelig fordi han ønsket å kjempe om plassen i United-trøya.

Torsdag 8. september

08.20: Manchester United ønsker å innlede kontraktsforhandlinger med Marcus Rashford, skriver Neil Custis i The Sun. Rashford scoret to mål mot Arsenal sist helg og har hatt en positiv utvikling under Erik ten Hag. I sommer ble Rashford linket til PSG og tidligere har også Barcelona hatt Rashford på radaren.

Rashfords nåværende kontrakt går ut etter den inneværende sesongen, men klubben har opsjon på å forlenge kontrakten til juni 2024.

Onsdag 7. september

22.30: Det er ikke bekreftet, men Juan Mata skal ha skrevet under for tyrkiske Galatasaray. Det melder journalist Ali Naci Kücük i avisa Hürriyet.

09.00: Lei av Frenkie de Jong? Vi også. Likevel føles det verdt å nevne at Manchester United, ifølge Fabrizio Romano, ikke skal ha gitt helt opp. Nederlenderen blir garantert værende i Barcelona inntil videre, men Erik ten Hag kommer angivelig til å følge med på De Jong sin situasjon videre for å se om det kan åpne seg en ny mulighet på et senere tidspunkt. Romano skriver i sin spalte hos Caught Offside at det trolig er snakk om flere måneder før det potensielt kan oppstå ny utvikling i saken.

Tirsdag 6. september

12.43: Mer Kirsty Hanson: Tom Garry fra Daily Telegraph skriver at hun nærmer seg en låneovergang til Aston Villa.

08.36: Overgangsvinduet for WSL stenger ikke før på torsdagskvelden, og det er ikke så mange rykter angående United, men PSG har blitt koblet til Jackie Groenen (som United ikke er lystne på å selge), og det skal ellers være interesse for Kirsty Hanson (som United skal være villige til å låne ut, etter å ha hentet flere nye vinger denne sommeren).

Troverdige Emma Sanders skriver at Leicester ønsker å hente Hanson, men at det ser usannsynlig ut at hun havner der. Aston Villa skal være favoritter for øyeblikket, mens Tottenham og Brighton også er interesserte i 24-åringen.

Nevnte Leicester har for øvrig allerede signert Carrie Jones på lån fra United.

Powered by Labrador CMS