benf22

Ryktesaker, uke 33

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 20. august:

21.55: United ser visstnok på Benficas Odisseas Vlachodimos som ny reservekeeper, hvis Dean Henderson forlater klubben. Det skriver Fabrizio Romano. Den 29 år gamle grekeren har stort sett vært førstekeeper i Benfica de siste sesongene.

12.30: Anthony Martial skal være aktuell for saudiarabiske klubber. Det skriver Daily Mirror. Utgangspunktet skal ha vært at Al-Hilal så Martial som backup til Alexander Mitrovic, men de har nå fått tak i ham. Dermed har alt endret seg til at Martial i stedet er aktuelle for en av de andre klubbene i Saudi-Arabia. Dette skal være det Martials representanter skal ha blitt fortalt.

12.00: The Suns Alan Nixon skriver at Crystal Palace skal være klare til å by på Dean Henderson, i en avtale som da fort kan bli et lån først, men så et kjøp senere.

10.00: Vi må vel også ta med at United skal ha speidet på Rosenborgs 16-åring, Sverre Nypan, som spiller fast for dem. Det er ikke nytt at United har sett på ham, men det gjentas i en TV 2-sak om fremtiden hans.

08.10: United-aktuelle Sofyan Amrabat var ubenyttet reserve da Fiorentina startet sesongen med å slå Genoa 4-1 borte sent lørdag kveld.

08.00: Vi kan starte med å legge til her også det Erik ten Hag sa etter Tottenham-kampen, at Brandon Williams og Donny van de Beek er på vei bort, at de ønsker seg bort. Det er derfor de ikke har vært med i kamptroppene, fordi han kun ønsker spillere som vil være med videre i den.

– Så kan det selvsagt endre seg etter 1. september, sa han – vel vitende om at hvis ingen av disse spillerne finner seg nye klubber så kan de muligens da få en rolle å spille i kamptroppen.

Lørdag 19. august

14.00: Her har vi skrevet om lørdagens utvikling i Mason Greenwood-saken, der det kan virke som om United er i ferd med å foreta en U-sving.

08.45: Daily Mail understreker at Eric Bailly fortsatt er i samtaler med Fulham, etter at det virker som en mulig overgang til Saudi-Arabia gikk i vasken.

08.40: United-aktuelle Benjamin Pavard var ubenyttet reserve da Bayern München serieåpnet med en 4-0-seier borte mot Werder Bremen fredag kveld.

08.30: I rykteverdenen er ofte intet nytt også nytt, og dette er vel et rykte av den typen. Fiorentina har fortsatt ikke mottatt noe bud fra United på Sofyan Amrabat, skriver Daily Mirror. Midtbanespilleren er med i Fiorentinas tropp som serieåpner mot Genoa lørdag kveld.

– Situasjonen er klar. Han ønsker å gå til en toppklubb. Vi ønsker også å tilrettelegge for det, men hvis vi ikke mottar noe bud så blir han hos oss. Vi har ikke en spiller som ham i troppen, sier en Fiorentina-topp.

Fredag 18. august

16.40: Ifølge journalisten Bruno Andrade, som jobber i portugisisk og brasiliansk media, så er Raphaël Varane på lista til All-Ittihad over mulige stopperforsterkninger. Den saudiarabiske klubben skal ønske seg en ny stjernemidtstopper, og sies også å ha PSGs Marquinhos høyt oppe på ønskelista.

09.15: Bayern Münchens Benjamin Pavard har vært linket til United en god stund. Franskmannen må snart bestemme seg for om han skal gå til United eller Inter, men det er potensielle hindringer i veien for en overgang uansett hvilken av de to klubbene han velger, melder den franske avisen L’Equipe.

I Uniteds tilfelle handler det først og fremst om at noen må ut om Pavard skal inn, og en stund så det ut til å bli Harry Maguire, men overgangen til West Ham ser nå ut til å ha strandet.

08.45: Den tidligere United-keeperen David de Gea skal ha vært i samtaler med Bayern München om en gratis overgang til de tyske seriemesterne, men den avtalen blir det ikke noe av. Bayerns trener Thomas Tuchel skal nemlig ha satt foten ned, melder Sky-journalisten Florian Plettenberg.

Torsdag 17. august

17.40: United og Liverpool skal begge ha tatt kontakt med Bayern for å forhøre seg vedrørende Ryan Gravenberch.

Bayern München har ifølge Fabrizio Romano ingen intensjoner om å selge nederlenderen, men både United og Liverpool skal være på alerten dersom situasjonen endrer seg.

07.57: Vi nevnte Eric Bailly i går, og han har tidligere også blitt koblet til Fulham, og Simon Jones i Daily Mail nevner i forbifarten i dag at London-klubben har forhørt seg om ivorianeren.

Onsdag 16. august

20.36: Nederlandske Algemeen Dagblad skriver (her gjengitt av Sport Witness) at Liverpool ligger an til å sikre seg Sofyan Amrabat i løpet av de neste dagene. United har vært sterkt koblet til den nederlandsk-fødte Fiorentina-midtbanespilleren, men avisa kan nå altså fortelle om en utvikling som i så fall er noe overraskende.

Liverpool har vist sterk interesse for Moises Caicedo og Romeo Lavia i sommer, men førstnevnte har allerede signert for Chelsea, og alt ligger til rette for at Lavia gjør det samme.

SE OGSÅ: Fabrizio Romano til «Uno»-podkasten: – Aldri lett å forhandle med Fiorentina

Oppdatering: Fabrizio Romano har nå også omtalt Amrabat/Liverpool, men han går definitivt ikke like langt som Algemeen Dagblad: Han skriver at det kun har vært kontakt for å bli holdt informert om betingelsene i en eventuell avtale, og at ingen avgjørelse er tatt, og ingen bud er lagt inn.

10.50: Dharmesh Sheth i Sky Sports skriver at Eric Bailly trolig ikke vil gå til saudiarabiske Al-Nassr etter at de har vendt fokuset på Manchester Citys Aymeric Laporte.

Ivorianeren skal også ha bestemt seg for å takke nei til Besiktas etter å ha fått et tilbud fra den tyrkiske klubben, og ser dermed nå etter andre alternativer.

08.05: Ifølge italienske La Nazione (her gjengitt av BBC) kan Manchester United være veldig nær å legge inn et bud på Soyfan Amrabat.

En annen midtbanespiller som kobles til United er Evertons Amadou Onana, men denne overgangen virker per nå mindre sannsynlig. Liverpool Echo skriver at Everton verdsetter 22-åringen til mer enn det Southampton er i ferd med å selge Romeo Lavia til Chelsea for, som er £60 millioner.

Tirsdag 15. august

20.50: Tirsdag kveld skriver en rekke medier at Harry Maguires overgang har gått i vasken. Les mer om det i egen sak her.

Som nevnt i innlegget nedenfor (se kl. 17.20), kan det fort ha betydning for Uniteds signeringer inn. Sky Sports skriver i likhet med The Mirror at en overgang for Benjamin Pavard nå er usannsynlig. Det samme med Jean-Clair Todibo, ettersom et nytt kjøp ville trolig avhenge av et Maguire-salg.

17.20: Flere engelske medier har tirsdag meldt at Harry Maguires mulige overgang til West Ham kan gå i vasken. I så fall vil nok det få konsekvenser for nye signeringer inn.

The Mirror skriver at United er interessert i å hente Benjamin Pavard fra Bayern München, men at klubben trolig ikke vil ha råd til å hente franskmannen med mindre Maguire blir solgt.

Dersom det ikke skulle bli et salg til West Ham, skriver avisen videre at det er en god mulighet for at en annen Premier League-klubb vil prøve seg på Maguire.

10.25: United skal være en av flere klubber som skal ha takket nei til muligheten om å signere Neymar. Manchester City, Bayern München, Real Madrid og Chelsea skal være blant de andre klubbene. Nå ender brasilianeren etter alt og dømme opp i Saudi-Arabia, nærmere bestem Al Hilal.

08.35: Litt av hvert som beveger seg i ryktene denne tirsdag morgenen. Det ser ut til at en del ting kan sette kjepper i hjulene for en Harry Maguire-overgang bort fra Manchester. The Telegraph skriver nemlig at West Ham nå vurderer å trekke seg fra avtalen fordi ting tar for lang tid. Utfordringene skal visstnok være mellom United og Maguire.

Kan også nevne at, ikke alltid troverdige, The Sun skriver at fjorårets kaptein krever £15m for å forlate klubben.

Mandag 14. august

23.58: Fabrizio Romano påpeker det mange fans har lagt merke til mandag kveld. Benjamin Pavard har kommentert med to flammeemojier under  Raphaël Varanes bilde der han feirer scoringen mot Wolves. Romano skriver at Pavard presser på for å få Bayern til å gi slipp på ham.

12.25: Sky Sports har kommet med noen få oppdateringer rundt United i sitt overgangssenter mandag, selv om det ikke er noe «breaking». Under nevner vi uansett det viktigste:

  • Harry Maguire er fortsatt i samtaler om en overgang til West Ham verdt £30 millioner.
  • Hvis Maguire drar, så er United klare for å trappe opp jakten på Bayern Münchens Benjamin Pavard.
  • Real Sociedad er fortsatt i samtaler med United om signeringen av Donny van de Beek. Avtalen som diskuteres er en låneavtale som inneholder en opsjon. Ajax er også interessert i å hente tilbake nederlenderen.
  • Med Fred solgt til Fenerbahce og Van de Beek på vei bort, ser United på mulighetene for å endelig gå for Fiorentinas Soyfan Amrabat eller om det vil kreves flere overganger bort fra United. Marokkaneren ønsker seg til United og Fiorentina er kjent med Uniteds interesse, men United har verdsatt spilleren til en viss pris og ønsker ikke å overbetale.

10.00: Litt mer om Anthony Martial: Han skal angivelig ha samtaler med United om fremtiden, skriver The Mirror, som hevder tre klubber er interessert i spissens tjenester. West Ham er en av dem, i tillegg til Inter og Fenerbahce.

08.05: Talksport skriver at West Ham har vist interesse for Anthony Martial og bedt om å bli informert om franskmannens situasjon.

Samtaler skal imidlertid være på et tidlig stadium, og nettstedet påpeker at det er ingen garanti for at Erik ten Hag vil la ham forlate klubben på nåværende tidspunkt.

Samtaler skal imidlertid være på et tidlig stadium, og nettstedet påpeker at det er ingen garanti for at Erik ten Hag vil la ham forlate klubben på nåværende tidspunkt.

Powered by Labrador CMS