Ryktesaker, uke 3

Publisert Sist oppdatert

LES OGSÅ: Forrige ukes rykter

Søndag 24. januar

21.41: Ole Gunnar Solskjær skal (som vi skrev under i 11.00-oppdateringen) ifølge ESPN ha godtatt å la Jesse Lingard gå på lån, og etter kampen mot Liverpool (hvor Lingard ikke var i troppen) ble nordmannen spurt om Lingard-situasjonen.

– Jesse ønsker å spille fotball. Jeg må sette meg ned med Jesse og ta en avgjørelse på hva vi skal gjøre, svarte Solskjær.

United-manageren roste Lingard for profesjonaliteten, og la ikke skjul på at han selv ikke vil synes det er synd om Lingard blir værende.

– Hittil har han vært den ultimate proff, og han trente godt i dag tidlig med en liten gruppe som ikke var i stallen. Vi får se om noe dukker opp. Jeg er veldig glad for å ha han her siden jeg vet at han kunne spilt i dag, og gjort det godt.

11.00: Ifølge ESPNs Rob Dawson har Ole Gunnar Solskjær godtatt å la Jesse Lingard reise ut på et låneopphold, etter å ha snakket med resten av styret i klubben.

08.45: Jürgen Klopp har også begynt å vise interesse i Dayot Upamecano, i forbindelse med at han ønsker å styrke Liverpools forsvar. Det har lenge vært ryktet at United jobber med å sikre en overgang for den franske midtstopperen, men det kommer stadig flere interessenter på banen.

Likevel har Klopp bekreftet at Liverpool ikke vil signere noen nye spillere denne måneden, noe som holder døren åpen for at Solskjær kan sikre seg signaturen til Upamecano før overgangsvinduet stenger, skriver Metro Sport.

08.15: I fjor sommer, i forbindelse med at Ronald Koeman kom til roret i Barcelona, gikk ryktene om at Ousman Dembélé var på vei bort fra den spanske storklubben. Noen sommer-overgang ble det imidlertid ikke, og Dembélé har siden spilt seg i god form.

Nå skal Barcelona være interessert i holde franskmannen i klubben, men ser seg nødt til å måtte selge han hvis ikke de klarer å komme til enighet om en ny kontrakt, melder Metro Sport.

Dette skal både Chelsea og United følge nøye med på, og skal man tro Metro, vil United se på Dembélé som et billigere alternativ til Jadon Sancho.

08.00: Det har lenge vært snakk om Jesse Lingards fremtid i United; blir det en overgang bort? Blir det et lån? Flere klubber skal være interessert i den 28 år gamle United-spilleren, blant annet Newcastle United, West Bromwich, og Sheffield United.

Skal man tro Daily Mail, vil United ta en avgjørelse angående Lingards fremtid i klubben i etterkant av søndagens kamp mot Liverpool.

Lørdag 23. januar

09.00: I Tyskland rapporteres det at Bayern München har nådd et dødpunkt i forhandlingene om en ny kontrakt for 17 år gamle Jamal Musiala, skal man tro Express. United, sammen med Liverpool, følger nøye med på situasjonen. Musiala signerte for Bayern fra Chelseas akademi i 2019, og ønsker en kontrakt med £100,000 i uka.

08.30: Uniteds kontraktsforhandlinger med Paul Pogba skal være utsatt til sommeren, melder Daily Mail. Pogbas kontrakt går ut etter neste sesong, men agenten Mino Raiolas kommentarer i desember har vært med på å kaste et usikkert lys på den franske midtbanespillerens fremtid i United.

08.00: Grunnet effekten av COVID-19 lockdown, kan prisen på West Hams Declan Rice synke til rundt £50 millioner i forkant av sommerens overgangsvindu. United skal være interessert i den unge midtbanespilleren, men kan fort ende med å kjempe mot både Chelsea og byrival Manchester City om signaturen til Rice, melder 90min.

Fredag 22. januar

20.00: Facundo Pellistris agent bekrefter at den unge United-spilleren kommer til å dra til Spania på utlån før overgangsvinduet stenger.

16.45: Jonathan Shrager, som av og til har litt inside om United, skriver at det er Celta Vigo fra La Liga som nå skal være favoritter til å få Facundo Pellistri på lån ut sesongen.

12.25: Norsk Chelsea-spiller klar for United! Les mer om overgangen til Maria Thorisdottir i egen sak!

09.45: I går ble det rapportert at Facundo Pellistri kan være aktuell for et utlån. Ifølge Jonathan Shrager er det en La Liga-klubb som er den fremste kandidaten. Det skal også være interesse fra Italia, spansk 2. divisjon og Belgia.

07.25: Bayern-sjef Karl-Heinz Rummenigge har bekreftet klubbens interesse for Dayot Upamecano. Dermed lister Goal.com opp Manchester United, Manchester City, Chelsea og Bayern München som aktuelle destinasjoner for den franske Leipzig-stopperen. 22-åringen har en utkjøpsklausul på 40 millioner pund som aktiveres i sommer.

Torsdag 21. januar

09.55: Ifølge Manchester Evening News vurderer Manchester United mulighetene for å låne ut Facundo Pellistri før vinduet stenger. 19-åringen har ikke debutert for førstelaget ennå og har vært ute grunnet coronasmitte. Et utlån av Amad Diallo skal ikke være aktuelt.

07.30: Får vi en ny Veron på Old Trafford? Gabriel Veron er riktignok brasiliansk, ikke argentinsk, og regnes som et vidunderbarn. Ifølge spanske Sport skal Manchester United jobbe bak kulissene for å kapre 18-åringen foran nesa på Barcelona og Manchester City. Veron spiller for Palmeiras, samme klubb som Gabriel Jesus spilte for, og det snakkes om en prislapp på rundt 20 millioner pund. Utkjøpsklausulen er på 53 millioner.

07.25: Denne uka har det vært rykter om Jesse Lingard hver eneste dag. Dagens utgave av «Lingard-Posten» er at Tottenham, West Ham og Sheffield United er blant klubbene som ønsker seg 28-åringen på lån, ifølge talkSport. Tidligere har Nice blitt nevnt, men den franske klubbens interesse skal ha kjølnet.

Onsdag 20. januar

14.40: Sky Sports melder at Sergio Romero kan ende som keeper i Inter Miami, David Beckhams klubb som Phil Neville nå er hovedtrener i.

13.50: United skal være villig til å låne ut Facundo Pellistri i januar, slik at han skal få spilletid. Det skriver ikke alltid like treffsikre Samuel Luckhurst i Manchester Evening News.

07.05: Det rapporteres også fra Frankrike at Nice-interessen i Jesse Lingard skal ha kjølnet.

07.00: Enda en venstreback? Vel, franske Le Voix de Nord skriver i alle fall at United er interessert i Lens-back Facundo Medina, den argentinske 21-åringen som også landslagsdebuterte i høst.

Tirsdag 19. januar

14.00: Tyske Kicker mener at David Alaba ikke har bestemt seg for fremtiden foruten at den er et annet sted enn i Bayern. Kontrakten hans går ut til sommeren, og agenten skal være i samtaler med flere klubber og at han har gode tilbud på bordet også fra United, Chelsea og PSG. Tidligere har også Liverpool blitt sterkt koblet til østerrikeren.

07.30: ESPNs United-journalist, Rob Dawson, skriver at Ole Gunnar Solskjær er skeptisk til å la Jesse Lingard forlate klubben nå i januar, siden United forbereder seg på det som er ventet å bli noen hektiske måneder i liga og ulike cuper.

07.00: Spanske Marca skriver at Bayern München-midtstopper David Alaba nå skal ha blitt enige med Real Madrid om sin free transfer dit til sommeren. Alaba har tidligere blitt nevnt i forbindelse med blant annet United og en mulig overgang til Premier League.

Mandag 18. januar

19.20: Odion Ighalos tid i United nærmer seg slutten, og da er spørsmålet hva som da skjer for spissen som er eid av kinesiske Shanghai Shenhua. Sky Sports-journalist Dharmesh Sheth melder at han også er ønsket i Qatar.

18.15: Det ventes delvis avklaring rundt Marcos Rojo denne måneden. Han har reist tilbake til Argentina, og selv om det også skal være interesse fra andre steder så er det Boca Juniors og Estudiantes som skal være i førersetet. Sport Witness siterer argentinsk presse på at en avklaring bare kan være timer unna, at Boca kanskje er nærmest, men at Estudiantes har matchet Bocas tilbud og håper at hans kjærlighet til dem gjør at valget blir Estudiantes.

14.20: Ungguttene Dylan Levitt og Teden Mengi kan bli sendt på lån i januar, melder Manchester Evening News. Lokalavisen skriver at det er interesse fra flere klubber i Championship og League One. Levitt ble hentet hjem fra låneoppholdet i Charlton fordi United var bekymret for manglende spilletid for den unge waliseren.  

11.40: Jesse Lingard har blitt linket til flere klubber den siste tiden, og siste klubb ut er Premier Leagues tabelljumbo Sheffield United. Lokalavisen Sheffield Star melder at Chris Wilder håper å kunne hente Lingard til klubben. Avisen skriver at de erfarer at representanter for klubben allerede har henvendt seg til Lingard, og at et bud eller forslag til en låneavtale kan komme snart.

Powered by Labrador CMS