Eksklusivt møte med United-spillerne

Skal du på Vålerenga – United, kan du nå få treffe United-spillerne like etterpå. Les mer her.

Publisert Sist oppdatert

For å vise sin takknemlighet overfor den skandinaviske fansen vil Manchester United invitere 200 av dere til et eksklusivt møte med flere av førstelagsspillerne like etter kampslutt.

Arrangementet vil finne sted på Ullevaal stadion og trolig vare i 30-45 minutter. Det skal dermed være ferdig senest 19.30.

Legg imidlertid merke til følgende: Det er bare personer som har billett til kampen og som er medlemmer i Supporterklubben som kan søke. Supporterklubben trenger også 25 personer til å legge ut en trykksak på setene på Ullevaal søndag klokka 11, og de 25 som trekkes ut til dette vil også være sikret billett til møtet med United-spillerne.

DETTE GJØR DU:

* Trekningen er foretatt, og vinnerne er blitt kontaktet.

PS. Vi kommer også til å trekke ut fem billetter til dette arrangementet blant de som møter opp i Spikersuppa lørdag 4. august. Vi kommer også til å trekke ut fem billetter til de som er på Rockefeller lørdag kveld 4. august. Rockefeller-salget er stengt. Eventuelle ledige billetter kan kjøpes i Spikersuppa eller i døra på Rockefeller lørdag kveld.

VIKTIG – MERK FØLGENDE:

* De som er villig til å legge ut utstyr for Supporterklubben på arenaen klokka 11 søndag, vil altså ha en litt større sjanse til å bli trukket ut da vi trenger 25 personer til å gjøre denne jobben.

* Vi kan ikke ta spesielle hensyn. Alle som sender inn OG er til stede på VIF-United vil være med i trekningen. Alle har like stor sjanse. Vær oppmerksom på at det kan kreves at man viser billett fra kampen for å komme inn på arrangementet.

* Man kan maksimalt få to billetter, og begge som får må i så fall være medlemmer i Supporterklubben. Det er ikke adgang for de som ikke er medlemmer av Supporterklubben.

* Merk også: Er det barn som får billett, vil det IKKE medføre at foreldre får følge med inn. Barnet må altså kunne takle å være alene inne på Ullevaal, mens foreldre får vente på utsiden. Seansen er ventet å vare i 30-45 minutter.

* Vi kan ikke garantere hvor mange eller hvem av United-spillerne som kommer.

Powered by Labrador CMS