Flere rekorder mot Palace

Den overbevisende seieren mot Palace viste seg også andre steder enn på resultat-tavla.

Publisert Sist oppdatert

2-0, stod det på lystavla da dommeren blåste av onsdagens kamp mot Crystal Palace.

Seieren betyr at håpet om topp-4 fortsatt lever godt for United, men den betød, ifølge Opta-statistikkene, også flere nye sesongrekorder

13 skudd

United fikk avgårde 13 skudd som ikke ble blokkert, og det er tangering av sesongerekorden hittil. United klarte nemlig det samme i 1-1-kampen borte mot Chelsea i februar.

10 på mål…

“Skuddene på mål mot Palace: Martial 2, Mata 2, Rashford 2, Lingard 2, Rooney 1, Darmian 1.”

Hele 10 av de 13 skuddene traff imidlertid mellom stengene, og det er sesongrekord. Fra før av var åtte skudd på mål, helt tilbake mot Newcastle i august, det beste.

Gode pasninger

United traff også med 89,06 prosent av pasningene, noe som så vidt er sesongrekord, siden den gamle var på 89,01 mot Newcastle i august.

Og mange vellykkede taklinger

United taklet også 31 ganger i løpet av kampen, noe som er mer enn noen gang tidligere i sesongen. 27 av taklingene ble også vunnet, noe som er det største antallet vunnede taklinger i en enkeltkamp denne sesongen.

Daley Blind vant også alle sine seks taklinger i kampen, det er like mange som det meste en enkelt United-spiller har vunnet i tidligere enkeltkamper i Premier League denne sesongen.

Her er vår spillerbørs etter 2-0-seieren, og her kan du gi din egen spillerbørs.

Powered by Labrador CMS