WBA – United går som planlagt

BEKREFTET: Premier League bekrefter at alle kamper bortsett fra Tottenham – Everton vil bli spilt som planlagt denne helgen.

Publisert Sist oppdatert

Flere kamper i Premier Leagues åpningshelg har stått i fare for å bli utsatt etter de voldsomme opptøyene som har preget flere av Englands største byer den siste uken. Særlig tvil har det vært rundt kampene som skal spilles i London, hvor de verste opptøyene har funnet sted. Men også byer som Manchester og Birmingham har vært plaget med uro de siste dagene, noe som har ført til spekulasjoner om hele åpningsrunden kunne stå i fare for å bli utsatt.

Tidligere idag ble det bestemt at kampen mellom Tottenham og Everton, som opprinnelig skulle spilles lørdag, blir utsatt. Tottenham er stedet hvor opptøyene opprinnelig startet, og er av områdene som har vært hardest rammet.

Engelske medier meldte samtidig at resten av kampene sannsynligvis kom til å bli spilt, og nå er det offisielt bekreftet av Premier League at de resterende ni kampene av i åpningshelgen går som planlagt.

Det betyr at ventetiden snart er over, og at United serieåpner borte mot West Bromwich på The Hawthorns søndag klokken 17.00.

I tillegg til de ni Premier League-kampene, vil alle kampene i de lavere divisjonene også gå som planlagt.

Kilde: Sky Sports.

Powered by Labrador CMS