Ni spillere manglet på første trening

Mandag ledet Ole Gunnar Solskjær sommerens første økt på Aon Training Complex. Den fant sted uten Paul Pogba og David de Gea.

Publisert Sist oppdatert

De to stjernespillerne ble nemlig ikke observert da Manchester Evening News var til stede utenfor Carrington mandag formiddag.

SE BILDER NEDERST I SAKEN!

Ifølge lokalavisen var det ni førstelagsspillere som manglet.

Paul Pogba befinner seg for øyeblikket i New York og har sammen med David de Gea, Marcus Rashford og Daniel James fått utvidet ferie ettersom de var opptatt med landslagsoppdrag i juni.

Vi vet imidlertid at Rashford i alle fall har vært innom Carrington for å signere sin nye kontrakt – en nyhet som kom mandag ettermiddag. Om han skal være med på de første øktene er derimot usikkert.

NY KONTRAKT: Marcus Rashford signerte mandag en ny avtale som strekker seg til 2023.
NY KONTRAKT: Marcus Rashford signerte mandag en ny avtale som strekker seg til 2023.

Alexis Sánchez er på sin side på et annet kontinent. Chileneren spiller semifinale mot Peru i Copa America natt til fredag.

Nysigneringen Aaron Wan-Bissaka var heller ikke til stede. 21-åringen representerte England i U21-EM i slutten av juni og har også fått utvidet ferie.

Dean Henderson var også med i turneringen, og spilte i tillegg mer enn Wan-Bissaka.

Matteo Darmian og Timothy Fosu-Mensah var heller ikke å se.

Bailly tilbake

Romelu Lukaku, Jesse Lingard og Scott McTominay var også på landslagsoppdrag i juni, men valgte å korte ned på ferien og stille på Carrington til den første treningsøkten.

Eric Bailly skadet seg mot Chelsea i vår og mistet Afrikamesterskapet i sommer, men var i alle fall på beina på mandag. Ivorianeren skal ha startet oppkjøringen på et rehabiliteringssenter i Barcelona tidligere i juni.

Solskjær har vært åpen om at han ikke synes at laget er godt nok trent, og at han ønsker et United-lag som er best trent i ligaen. Det kan ta tid.

denne dybdesaken snakket vi med mange om hva som skal til for at United skal komme dit, og hvor mye som kan gjøres allerede denne sommeren.

Disse ble observert:

Keepere: Sergio Romero, Lee Grant, Joel Pereira.

Forsvarsspillere: Phil Jones, Chris Smalling, Victor Lindelöf, Eric Bailly, Marcos Rojo, Luke Shaw, Ashley Young, Diogo Dalot, Axel Tuanzebe.

Midtbanespillere: Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, Andreas Pereira, Jesse Lingard, Juan Mata.

Angrepsspillere: Anthony Martial, Romelu Lukaku.

Her ankommer spillerne treningsanlegget: 

Powered by Labrador CMS