– Ikke bestemt når han begynner å trene med United etter ferien

Først skal han skrive under. Så må han ha ferie før United-livet virkelig tar til.

Publisert Sist oppdatert

Alt tyder på at Aaron Wan-Bissaka spiller i United-rødt neste sesong etter at det onsdag ettermiddag ble rapportert at overgangen nærmer seg.

Dermed har United forhåpentligvis løst det som har vært en problemposisjon.

Akkurat når han blir tilgjengelig for United i sommer, skal ikke være bestemt ennå. Wan-Bissaka har i det siste vært med U21-landslaget under U21-EM, og har dermed ikke fått ferie ennå etter en lang engelsk sesong.

Samuel Luckhurst fra lokalavisa Manchester Evening News skriver at det ikke er bestemt når 21-åringen kommer til å være tilgjengelig under sommerturnéen til Australia/Asia, men at klubben sier at Wan-Bissaka trenger en pause.

At han spilte bare én kamp i U21-EM påvirker naturligvis ikke behovet for full avkobling før han starter opptrening til en ny sesong.

Resten av United-troppen trener igjen fra 1. juli, altså allerede kommende uke.

Uniteds første treningskamp er ikke før lørdag 13. juli, mot Perth Glory i Perth, men han blir nok kun med i den om han først har fått tilstrekkelig med treningsdager sammen med resten av laget – noe det er grunn til å tvile på. 

Neste sjanse er mot Leeds onsdag 17. juli (også den i Perth), før International Champions Cup starter i Singapore lørdag 20. juli.

Skulle han for eksempel få tre ukers ferie er han først tilbake når International Champions Cup starter.

Det er imidlertid liten grunn til å tro at han ikke vil være klar til å bli med til Kristiansund-kampen på Ullevaal Stadion tirsdag 30. juli.

Her ser du hele Uniteds terminliste kommende sesong.

Powered by Labrador CMS