Sánchez-fraværet skyldes visumproblemer

OPPDATERT: Fengselsdom hindrer innreise i USA for Sánchez.

Publisert Sist oppdatert

– Så jeg mener tre uker er minimumet de trenger (for å komme seg). Det betyr at de kommer til å være tilbake i uka når Premier League starter, noe som igjen betyr at de ikke er klare til å starte Premier League, noe jeg synes er vanskelig å forstå når vi kunne hatt én uke mer på å forberede alle sammen, sa Mourinho om United-spillerne som har deltatt i sommerens VM-sluttspill.  

Med tanke på at VM slutter samme dag som United-troppen reiser mot USA, betyr det at Mourinho er foruten flere av førstelagsspillerne sine. Det betyr også at flere unggutter får muligheten, noe som så klart alltid er gledelig for oss supportere.

EKSTASE: Unggutta sprudler av glede på vei til sesongoppkjøring.

Disse ble observert på flyplassen:

Keepere: Sergio Romero, Joel Pereira, Lee Grant 

Forsvar: Antonio Valencia, Matteo DarmianDiogo Dalot, Timothy Fosu-MensahRoShaun Williams, Chris Smalling, Eric Bailly, Axel TuanzebeDemetri Mitchell, Luke Shaw 

Midtbane: James Garner, Ander Herrera, Andreas Pereira, Scott McTominay, Ethan Hamilton 

Angrep: Tahith Chong, Angel Gomes, Juan Mata, Anthony Martial, Mason Greenwood, Joshua Bohui 

Dette blir altså en uhyre spennende erfaring for Diogo Dalot, RoShaun Williams, James Garner, Mason Greenwood, Tahith Chong, Lee Grant og Joshua Bohui, som aldri før har spilt en førstelagskamp for Manchester United. Det er grunn til å tro at Angel Gomes også kjenner på spenningen, til tross for at han allerede har fått sin United-debut. 

Disse mangler på USA-flyet:

Daley Blind ble ikke observert på flyplassen søndag kveld, og det er av helt naturlige årsaker: Nederlenderen nærmer seg med stormskritt en overgang til Ajax, en overgang som mest sannsynlig blir klar i løpet av uken.

Nemanja Matics Serbia røk ut allerede i gruppespillet, og sånn sett kunne Matic vært aktuell for avreise søndag. Her mistenker vi at Mourinho har gitt midtbanetanken sin litt ekstra ferie. Det er god grunn til å tro at vi ser serberen i USA på et tidspunkt.

FERIE? Nemanja Matic er ikke på flyet til USA.

Alexis Sánchez ble i februar dømt til betinget fengsel i Spania, og dette skal være årsaken til at chileneren enda reiste med resten av troppen søndag kveld.

Det skal dreie seg om et visum-problem, som BBCs Simon Stone informerer om her:

Sánchez kan motta midlertidig tillatelse for innreise i USA, men prosessen tar lengre tid enn antatt, skriver journalisten.

Fred spilte ikke et eneste minutt for Brasil i Russland, noe som skal ha skyldtes en skade han pådro seg på treningsfeltet. Han har likevel vært aktiv på trening, og var heller ikke blant spillerne som returnerte til Carrington tidligere i uka. Det er fortsatt grunn til å tro at Fred, i likhet med Matic og Sánchez blir å se i USA på et tidspunkt.

United.no vil for øvrig være på plass i USA til kampene mot Liverpool og Real Madrid for å levere daglige oppdateringer til den skandinaviske fansen.

Sommerprogrammet: 

Fredag 20. juli kl. 04.00 Club América (Phoenix)
Søndag 22. juli kl. 23.00 San Jose Earthquake (San Jose)
Torsdag 26. juli kl. 05.05 AC Milan (Los Angeles)
Lørdag 28. juli kl. 23.05 Liverpool (Detroit)
Torsdag 2. august kl. 02.05 Real Madrid (Miami)

Søndag 5. august kl. 20.15 Bayern München (München)

Powered by Labrador CMS