– Ikke legg for mye i resultatene

Ander Herrera forsøker å roe ned kritikerne etter lagets fjerde 90-minutter uten seier.

Publisert Sist oppdatert

– Det er ligaåpningen mot Leicester som er vårt eneste mål akkurat nå, sa baskeren ifølge ManUtd.com like etter å ha gått av banen i kjølvannet av lørdagens skrekkelige 1-4-nederlag mot erkerival Liverpool.

– Resultatet er det minst viktige akkurat nå, sa han, og pekte på det faktum at troppens begrensede antall førstelagsspillere betyr at de samme spillerne mer eller mindre må benyttes i hver eneste kamp.

– Av den grunn føles dette mer som perioden rundt juletider enn som sesongoppkjøring, men det er som det er. Vi må bare stå sammen, prøve å få så mange spilleminutter som mulig og ikke tenke for mye på resultatene.

«Det er selvfølgelig aldri kjekt å tape fotballkamper, men sesongoppkjøring er sesongoppkjøring.»

ANDER HERRERA – her i kamp med Liverpools Ben Woodburn på Michigan Stadium.

– Dette er treningskamper

Herrera gjentar at kampene i USA må tas for det de er, trening og forberedelse til det som virkelig gjelder – sesongen som innledes om knappe to uker.

– Det er selvfølgelig aldri kjekt å tape fotballkamper, men sesongoppkjøring er sesongoppkjøring. Alle gir det de har. Selv de yngste; de gjør det enormt bra og forsøker så godt de kan å hjelpe til, roser Herrera, og peker på følgende faktiske forhold:

– Forskjellen mellom oss og klubber som Milan og Liverpool, er at mens de har 16, 17 førstelagsspillere tilgjengelig her, så har vi kanskje bare ti.

P.S: Som et apropos til betydningen av spill og resultater i sesongoppkjøringen, kan det kanskje være verdt å legge seg denne tweeten på minnet:

Powered by Labrador CMS