Sparekniven kvesses

United har bestemt seg for å kutte kostnader på sommerturen.

Publisert Sist oppdatert

Da United dro til sesongoppkjøring i USA for et år siden, besto reisefølget av rundt 150 personer. I år er antallet nede i 100. 

Klubben har med andre ord saget bort en tredjedel av staben, inkludert klubblegender og folk knyttet til kommunikasjonsavdelingen.

Sparer £500.000

Formålet er, ifølge Daily Mail, å kutte kostnader som i dette tilfellet vil spare klubben for utgifter på £500.000. Tallet er basert på at den 17 dager lange turen koster United rundt £10.000 per deltaker.

En annen årsak er at mange av klubbens mest profilerte spillere ikke er med på sommerturen, og at det dermed ikke er behov for like mange medarbeidere som i tidligere år.

Ellers tok spillerne fatt på oppholdets første treningsøkt, og det under perfekte forhold, mandag kveld. Det kan du  lese mer om her.

Innleder mot meksikansk motstand

Torsdag forlater reisefølget Los Angeles og sitt hovedkvarter i Beverly Hills, for å fly til Phoenix, Arizona. Der venter den meksikanske toppklubben Club América til treningskamp om kvelden, lokal tid. Som alle Uniteds sommerkamper vises den direkte på TV 2 Sport Premium, i dette tilfellet med avspark klokken 04.00 fredag morgen.

Deretter står San Jose Earthquakes for tur på søndag [23.00 i Skandinavia], før rene treningskamper erstattes med marginalt mer alvor i den sagnomsuste International Champions Cup. Da blir det møte med AC Milan neste torsdag morgen, Liverpool lørdag kveld og til slutt Real Madrid, natt til onsdag 2. august.

Powered by Labrador CMS