– Den store skuffelsen

Andreas Pereira startet bra, Sánchez skapte noe, men var også variabel, mens Martial bare må glemme søndagens kamp.

Publisert Sist oppdatert

San Jose Earthquakes 0-0 Man. United

Levis Stadium, Santa Clara

Mål: –

Manchester United: Pereira (Grant 46) – Valencia (Darmian inn 7), Bailly (Fosu-Mensah 46), Smalling (Tuanzebe 46), Shaw (Mitchell 76) – Garner (McTominay 46), Herrera, Pereira (Gomes 83) – Chong (Mata 46), Sánchez (Greenwood 65), Martial

San Jose 1. omg: Marcinkowski – Qwiberg, Cummings, Kashia, Lima, Hyka, Felipe, Jungwirth, Wehan, Amarikwa, Hoesen
San Jose 2. omg: Bersano, Affolter, Thompson, Wondolowski, Salinas, Quintana, Marie, Godoy, Yueill, Vako, Eriksson

Joel Pereira 6 (ut mot Grant 46):
Ett langskudd rett på og et frispark rett på – det var alt han hadde å gjøre. Kan ikke dra ham opp eller ned av det.

Antonio Valencia – (ut mot Darmian etter 7 min):
Ut med skade allerede etter sju minutter. Viste imidlertid tommel opp til publikum. Forhåpentligvis reagerte han så raskt på en ev. smell at det ikke får særlig med konsekvenser.

Eric Bailly 5,5 (ut mot Fosu-Mensah 46):
Var tidvis imponerende i forrige kamp. Så ingenting av det i denne, dessverre, selv om det heller ikke var mye å gjøre. Trekkes for tverrligger-treff da han skulle scoret på åpent mål fra tre meters hold tidlig.

Chris Smalling 6 (ut mot Tuanzebe 46):
Hakket bedre enn Bailly i denne – da han i alle fall vant duellene og gjorde jobben han skulle gjøre.

Luke Shaw 6 (ut mot Mitchell 76):
Aktiv, mye med fremover før pause, men lite sluttprodukt. En liten pluss for en del ok i det oppbyggende spillet før pause også, men atskillig mer usynlig etter hvilen.

James Garner 5 (ut mot McTominay 46):
17-åringen var veldig usynlig, og klarte, som en del andre av spillerne fremover i banen, å utrette lite. Heller ikke overbevisende i duellspillet defensivt.

Ander Herrera 5,5:
Man ser at Herrera vil, men fortsatt svært variabel selv om han var den eneste, sammen med Martial, som spilte 90 minutter.

Andreas Pereira 6 (ut mot Gomes 83):
Det oste i alle fall vilje av Pereira, som indreløper før pause. Var direkte bra første halvdel av 1. omgang, selv om han ble mer usynlig etter hvert. Viste likevel da at han kan være et alternativ på midten denne sesongen. Mer usynlig og middels som anker etter pause.

Tahith Chong 5,5 (ut mot Mata 46):
Positivt innhopp mot Club America. Meget middelmådig i dag, også med ball.

Alexis Sánchez 6 (ut mot Greenwood 65):
Stod bak Uniteds største sjanse, som Bailly misbrukte, og var også mannen bak flere andre positive forsøk. Sannheten er imidlertid også at han ga bort ballen en del. Slik virket kampen som en reprise av noe vi så – og langt ifra var like fornøyd med – i våres. Likevel, på en tung United-dag, skal han ha for at det faktisk skjedde noe en del av gangene han var involvert.

Anthony Martial 4:
Den store skuffelsen. Svak også med ball, de få gangene han fikk den. Virket ikke til stede, verken som midtspiss og til slutt som venstre kant. Må rett og slett skjerpe seg.

Matteo Darmian 5 (inn for Valencia etter 7):
Hadde ett godt raid, men ellers var det mye rart og dessverre merkbart hvor mye mer utsatt United var på hans side.

Lee Grant 6 (inn for J. Pereira 46):
San Jose skapte noen sjanser etter pause, og Grant ble reddet av tverrligger og medspiller som reddet på streken, men leverte greit nok ellers – bak et atskillig mer ustødig forsvar enn United hadde før pause.

Axel Tuanzebe 5 (inn for Smalling 46):
United mistet kontroll etter pause, og Tuanzebe må ta sin del av skylda for det. Vinner noen dueller, ja, men taper også noen viktige. Akkurat som partner Fosu-Mensah.

Timothy Fosu-Mensah 5,5 (inn for Bailly 46):
Reddet på streken en gang, og skal ha pluss for det, men her gjelder samme som for Tuanzebe – han tapte også noen dueller og bidro ikke til den sikkerheten man ønsket.

Scott McTominay 5,5 (inn for Garner 46):
Skal som vanlig ha for jobbingen, står på i hele omgangen, forsøker å være en trussel på dødballer, men utgjør egentlig ingen positiv forskjell på kampen.

Juan Mata 5 (inn for Chong 46) :
Klarte aldri å påvirke denne kampen positivt, selv om det skal sies at han etter hvert spilte på det som mest var et reinspikka reservelag.

Mason Greenwood 5 (inn for Sánchez 65):
Et godt innlegg som McTominay headet ufarlig rett på keeper, men ellers løpende mye imellom. Vanskelig da United hadde gjort så mange bytter.

Demetri Mitchell (inn for Shaw 76):
Spilte for kort tid til å få karakter.

Angel Gomes (inn for A. Pereira 83):
Spilte for kort tid til å få karakter.

Powered by Labrador CMS