Seier med bismak i generalprøven

Vi holder et ekstra øye med Olympiakos, nå som Champions League-kampene nærmer seg.

Publisert Sist oppdatert

Det er bare to dager igjen til Manchester United reiser til Hellas for den første av to kamper mot Olympiakos, og det er dermed naturlig at vi følger litt ekstra med på motstanderen.

Overlegne på Kreta

I den siste kampen før Manchester United kommer på besøk tirsdag, skulle Olympiakos ut i bortekamp mot OFI Kreta.

Mens Olympiakos ledet den greske serien overlegent før helgens kamper, 20 poeng foran PAOK, lå lørdagens motstander plassert midt på tabellen.

Bortelaget gikk ut i en 4-2-3-1-formasjon. Roberto stod som vanlig i mål, mens backfireren bestod av Salino, Avraam, Manolas og Cholevas. På midtbanen dannet Samaris og Machado pivoten, Campbell og Fuster tok plass på kantene, mens Ibagaza fikk rollen bak Javier Saviola.

Etter 39 minutter tok Olympiakos ledelsen ved Machado, før innbytter Scepovic doblet ledelsen like etterpå.

I andre omgang scoret Scepovic sitt andre mål for dagen fra krittmerket, før han fullførte hattricket to minutter før full tid.

Saviola skadet

Det var imidlertid ikke bare positivt at Marko Scepovic fikk vist seg frem slik han gjorde. Den serbiske 22-åringen erstattet nemlig Javier Saviola, som gikk av med skade etter 34 minutter.

Den argentinske stjernespissen er dermed usikker til tirsdagens åttedelsfinale, som følge av leggskaden han pådro seg mot OFI Kreta.

Powered by Labrador CMS