Olympiakos svekkes før møtene

Uniteds Champions League-motstander har solgt sin stjernespiss.

Publisert Sist oppdatert

Tirdsag 25. møter United greske Olympiakos i den første 8. delsfinalen i Champions League.

Klubben som hører hjemme i Piraeus i Hellas ligger for øyeblikket på 1. plass i den hjemlige ligaen – og ser ut til å forbli der ut sesongen. på 19 kamper, har laget nemlig vunnet 17, og spilt to uavgjorte.

Toppscorer ut

Klubben, og hele ligaens toppscorer, Konstantinos Mitroglou, ble i går solgt til Fulham for £11 millioner.

RUTINERT: Javier Saviola spiller på Olympaikos.
RUTINERT: Javier Saviola spiller på Olympaikos.

På 22 kamper i alle konkurranser denne sesongen, har grekeren funnet veien til nettmaskene hele 22 ganger – til tross for et skadeavbrekk på seks uker.

Hentet erstatter

Salget av Mitroglou ville naturligvis føre grekerne inn i en posisjon hvor de manglet spisser, så manager Michel, som tidligere har spilt på Real Madrid, måtte se seg rundt etter forsterkning.

Allerede dagen før Deadline Day dukket det opp en ny spiss på Karaiskakis Stadium. Nelson Valdez ble hentet for et halvt års låneopphold.

30-åringen som per dags dato står bokført med 60 landslagskamper og 12 mål har tidligere spilt for klubber som Werder Bremen, Borussia Dortmund og Valencia. Så etter et halvt år i Abu Dhabi returnerer den rutinerte spissen til Europa.

PS: Klubbene har bare møttes fire ganger før, da United trakk Olympiakos to år på rad i 2001/2002-sesongen og 2002/2003-sesongen. Alle kampene endte med United-seier.

Powered by Labrador CMS