– Kan fortsatt gå videre

Arthur Albiston frykter ikke Olympiakos og tror United går videre i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Arthur Albiston, som var med på å vinne tre FA-cupfinaler med United, har troen på at Manchester United kan gå videre i Champions League. United har et tøft utgangspunkt etter 2-0-tapet i første kamp mot Olympiakos, men Albiston sier det blir helt annerledes på Old Trafford.

– Det vil være 75.000 fans som vil se ballen gå i nettet, og det er alltid spesielt under flomlysene i en midtukekamp. Selv etter hvor svakt vi spilte her om dagen, tror jeg fortsatt vi kan gå videre med litt flaks. – Alt du kan gjøre er å gi 100 % og vise fansen at du prøver ditt beste for å vinne, sier Albiston til Manutd.com.

– Resultatet og prestasjonen på onsdag var svært skuffende. Jeg så nok av Olympiakos til å fortelle at de ikke er fantastiske. Keeperen deres så litt skjelven ut på noen innlegg og forsvaret deres ble aldri ordentlig testet. Det blir noe helt annet å spille på Old Trafford enn i Hellas. 

Må starte seiersrekken mot WBA

Det er ikke bare i Champions League det har gått dårlig i det siste. Også i ligaen har United svake resultater, og det ser dårlig ut med tanke på en topp fire-plassering. Det blir ikke lettere i mars når United skal møte både Liverpool og Manchester City.

– Det finnes ikke bedre kamper å spille enn de mot Liverpool og Manchester City. Fantastiske kamper og forhåpentligvis vil spillerne svare til dette.

Før City og Liverpool, må man først slå West Bromwich i desperat poengjakt. Albiston vet dette blir tøft, for han vet godt hvordan det er å spille på The Hawthorns. Han har nemlig spilt for både United og West Bromwich. 

– Det vil nok bli vanskelig. De kjemper som det står om liv og død, og de har en ny manager så de vil vise seg frem. Jeg vet hvordan det er å spille der, de har et bra gjeng med fans som vil støtte laget for fullt.

– Så det er en tøff kamp å starte en seiersrekke på. Vi har fire hjemmekamper etter denne i mars, så det er viktig å få seg en god start på The Hawthorns.

– Så har vi Liverpool og Manchester City og fansen deres kommer til å lage mye liv, men det vil også våre fans. Du trenger ingenting for å bli motivert til de kampene, så hvis vi får et bra resultat i den første kampen mot West Bromwich kan forhåpentligvis det løfte dem til å vinne de neste kampene. Vi krysser fingrene for seier, avslutter Albiston.

 

Powered by Labrador CMS