Frustrert RvP

United-spissen misfornøyd med sine lagkamerater.

Publisert Sist oppdatert

Etter tirsdagens pinlige forestilling i Piræus, der United velfortjent tapte 2-0 for hjemmelaget Olympiakos, beskyldte Robin van Persie sine lagkamerater for å ha gått i veien for ham.

Selv spolerte han en god sjanse til å skaffe United et særdeles viktig bortemål da han blåste ballen over tverrliggeren i kampens sluttfase. Det var symptomatisk for en kamp der ingenting fungerte for de for anledningen blåkledde gjestene.

– Det var temmelig vanskelig utpå der fordi lagkameratene mine ofte befant seg i områder jeg liker å være. Derfor måtte jeg endre taktikk for å tilpasse meg dem. Dessverre befinner de seg ofte i mitt område, gjentok han, ifølge Sky Sports.

– Det gikk altfor tregt, og vi hadde vel bare ett skudd på mål gjennom  hele kampen. Det er jo selvfølgelig altfor lite mot Olympiakos, så vi er alle like skuffet.

– Fortsatt muligheter

Slik resultatet ble er United nå nødt til å vinne returkampen med tre mål for å nå kvartfinalen. Det venter dermed en uhyre tøff oppgave på Old Trafford om nøyaktig tre uker. Van Persie har likevel ikke gitt opp:

– Det er fortsatt mulig, for selv med all mulig respekt for Olympiakos, bør vi være i stand til å slå dem 3-0  hjemme. Det var nemlig ikke de som var så fantastiske her. Det var vi som sviktet.

Olympiacos FC v Manchester United - UEFA Champions League Round of 16
ROBIN VAN PERSIE – nedslått, men ennå ikke utslått.

 

Powered by Labrador CMS