Vil til Championship

Scunthorpe-utlånte Oliver Norwood ønsker å ta steget opp fra League One.

Publisert Sist oppdatert
Den 20 år gamle nordirske landslagsspilleren har tilbrakt hele høsten på Scunthorpes midtbane, men nå er det snart slutt.
Utlånsavtalen utløper i januar, og Norwood mener at tiden nå er moden for et sceneskifte.

Han innrømmer at det frister å forsøke seg på et høyere nivå, og at Championship fort kan bli en aktuell arena. Det var da også der Sir Alex så for seg at gutten skulle tilbringe høstsesongen.

– Ja, før jeg gikk til Scunthorpe, trakk han meg til side og sa at han ønsket meg til en klubb i Championship. Men så kom Alan Knill (Scunthorpe-manageren) inn i bildet og lovet meg spilletid, sier Norwood til Sky Sports News.

– Og han (SAF) liker Alan Knill og måten lagene hans spiller fotball. Jeg tror det gjorde meg godt å komme hit.

Takker Knill

– Her har jeg blant annet lært meg fotballens tøffe sider. Du er nødt til å få satt inn taklinger, vinne hodedueller og hindre motstanderne i å spille. Jeg er veldig takknemlig overfor Alan Knill for å ha gitt meg sjansen til å bevise at jeg kan spille på dette nivået – og høyere.

– Låneperioden utløper i januar, og jeg har pratet med Warren Joyce (Uniteds reservelagssjef) om nettopp det. Han svarte at de ennå ikke har sett så langt frem i tid, og anbefalte meg derfor å forsette å spille slik jeg har gjort, så fikk andre folk bekymre seg om resten.

– Fortsatt er det en stund til, men forhåpentligvis vil noen av Championship-klubbene melde sin interesse, sier en håpefull og spillesugen Norwood.

Powered by Labrador CMS