Norwood senket Everton

Oliver Norwood scoret sine to første mål for reservene i kveld da Everton ble slått 2-0 i Altrincham.

Manchester United møtte i kveld Everton til kamp i reserveligaen på Moss Lane i Altrincham. United lå før kampen kun fire poeng bak Wigan på toppen av tabellen, med fire kamper til gode på laget fra Greater Manchester.

Warren Joyce sine gutter kom til kampen mot de blå scouserne med tre seiere på rad, og kun ett tap siden 16. september. United kom også best i gang, og Bebe, Anderson og Obertan hadde alle gode muligheter til å notere seg for scoringer den første halvtimen.

Etter 40 minutter skulle United endelig få belønning for strevet. En corner fra Oliver Norwood ble stusset videre av Bebe mot Scott Wootton, som stod klar for å stange ballen i mål. Midtstopperen ble imidlertid dyttet av Evertons Aristote Nsiala, og dommeren hadde ikke noe annet valg enn å peke på straffemerket.

Oliver Norwood steppet opp, og sendte Everton-keeper Adam Davies feil vei. Til tross for et stort antall reservekamper, var dette Norwoods første mål for reservene noensinne.

1-0 stod seg til pause, og United kunne gå i garderoben med en fortjent ledelse. Everton hadde kun ett skudd på mål i en førsteomgang United dominerte. I pausen kom Marnick Vermijl inn på banen for Wes Brown.

Etter en rolig start på andreomgang, var Norwood nok en gang frempå etter 65 minutters spill. Midtbanespilleren dundret ballen i mål etter at Bebe sendte en pasning fra Obertan videre inn i Norwoods løpebane. 2-0 til United, og Norwood hadde dermed scoret sine to første mål for reservene i løpet av 25 minutter.

Norwood hadde etter dette et par muligheter til å sikre seg et hat-trick, men ingen av forsøkene traff mål. Også innbytter Davide Petrucci var nær ved å pynte på sluttresultatet.

Det ble imidlertid ingen flere mål på Moss Lane denne kvelden, og United-reservene sikret seg på komfortabelt vis tre nye poeng i jakten på ligatittelen. Det er nå ett poeng opp til Wigan, som har spilt ferdig alle kampene for sesongen. United har igjen kamper mot Chelsea (18. april) og Arsenal (28. april) på hjemmebane, samt Liverpool (4. mai) på bortebane.

KAMPFAKTA

Manchester United-res. vs. Everton-res. 2-0 (1-0)

40 min: 1-0 Norwood (straffe)65 min: 2-0 NorwoodAvspark: 20:00Bane: Moss LaneTurnering: FA Premiership Reserve League NorthTilskuere: 450

Laget: Conor Devlin, Wes Brown (Marnick Vermijl, 46.), Scott Wootton, Oliver Gill, Joe Dudgeon, Bebe, Reece Brown, Oliver Norwood, Anderson (Robert Brady, 63.), Gabriel Obertan (Davide Petrucci, 66.), Joshua King

Ubenyttede reserver: Sam Johnstone, Charni Ekangamene