United-keeper fikk skylda

Sjekk hvordan Uniteds utlånte spillere gjorde det her.

Publisert Sist oppdatert

Sam Johnstone og Oliver Norwood er begge utlånt til League One-klubben Scunthorpe for tiden.

Lørdag startet begge da laget, som United, spilte hjemmekamp mot sisteplassen i divisjonen, Chesterfield.

Johnstone kom imidlertid ikke bra fra det.

Ifølge nettsiden «This is Scunthorpe» gjorde han flere stygge feil, og den verste av dem første nesten til at det ble tap. 20 minutter før slutt klarerte han nemlig ballen rett til en Chesterfield-spiss, som dermed enkelt kunne gjøre 2-1.

Hadde det ikke vært for en utlikning på overtid, ville feilen sørget for tap for Scunthorpe.

Oliver Norwood spilte 81 minutter – hans første minutter for klubben etter at han ble utvist etter en snau time da Scunthorpe tapte 2-3 borte for Notts County på slutten av november.

Scunthorpe kjemper for å unngå nedrykk fra League One, og ligger akkurat nå på plassen rett over nedrykksstreken.

Ryan Tunnicliffe har slitt med skade den siste uka, og kom aldri på banen da Championship-laget Peterborough spilte 1-1 borte mot Middlesbrough. Spørsmålet er hva som skjer med ham nå. På twitter ble det lørdag kveld meldt at han kom til å fortsette i Peterborough ut sesongen, men dette er verken bekreftet av United eller Peterborough.

Robbie Brady, som er på utlån i Hull, en annen Championship-klubb, spilte de 25 siste minuttene da de røk med 0-1 borte mot Burnley lørdag.

Hull ligger på 6. plass (play off-plass) i Championship, mens Peterborough ligger på 15. plass av 24 lag.

Ritchie de Laet, som er på utlån i Norwich hele sesongen, var ikke med da de spilte 1-1 mot Fulham. Han sliter med en vond rygg. Norwich ligger midt på tabellen i Premier League.

Powered by Labrador CMS