Sven forteller om absurd Solskjær-møte

Arne Scheie og Sven Bisgaard Sundet er gjester i «Olé, Olé» når vi snakker oss gjennom fiaskoen mot Barcelona, deler Solskjær-historier og forsøker å se framover.

Arne Scheie bør være et kjent navn for alle som er glad i fotball, og i nettserien til united.no forteller den tidligere NRK-kommentatoren om sitt forhold til Ole Gunnar Solskjær.

Veteranen er ikke overrasket over hvordan den norske United-manageren har taklet forventningene.

– Sånn som jeg kjenner Ole Gunnar er en han en skikkelig fin fyr. Som jeg bestandig sier – han er 100 prosent hel ved. Det er veldig fint å se hvordan han takler pressekonferanser og aldri løper unna. Han vet at det er han som har ansvaret, og det tar han, sier Scheie.

Med i episoden er også «Heia Fotball»-programleder Sven Bisgaard Sundet, som både har med seg en god Solskjær-historie fra 90-tallet og en nydelig hyllest til nordmannen skrevet til podkasten av 8 år gamle Sebastian.DETTE STÅR PÅ MENYEN:

  • Vi snakker oss gjennom 0-3-tapet for Barcelona.
  • INNSLAG: Bjarte rapporterer fra Barcelona.
  • Arne forteller om sitt inntrykk av Solskjær som United-manager.
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: Hva gir 2-1 mot West Ham og 0-3 mot Barcelona?
  • Sven forteller Solskjær-historie.
  • INNSLAG: Solskjær-hyllest fra «Heia Fotball»
  • Topp fire og fortsettelsen.

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!