– Kan bli avgjørende

Ole Gunnar Solskjær har store forventninger til Wilfried Zaha.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har ikke fått noen superstart på sin karrière som Cardiff-manager. Nordmannen ble hentet til Wales etter at den omstridte eieren Vincent Tan ga Malky Mackay sparken i januar.

Flere har begynt å tvile på om Solskjær har det som skal til for å holde Cardiff over streken, og nordmannen er under hardt press fra lokalpressen i Cardiff. Mot Tottenham i helgen leverte imidlertid kristiansunderens gutter en god kamp, selv om de ikke fikk med seg poeng fra London.

I januar hentet United-legenden to United-spillere til Cardiff – Fábio og Zaha. Førstnevnte ble kjøpt permanent, mens den engelske driblevingen er på lån ut sesongen. Solskjær tror at Zaha kan være en katalysator i maskineriet som forsøker å holde seg over nedrykksstreken.

– Wilf har vært positiv etter at han kom hit, uttalte Ole Gunnar Solskjær, ifølge Sky Sports, og la til:

– Han har bidratt veldig bra i noen kamper. Han har et talent vi definitivt kommer til å benytte oss av i de neste 10 kampene.

Wilfried Zaha ble hentet til Manchester United fra Crystal Palace, men fikk ikke den spilletiden han hadde håpet i første halvdel av sesongen, og ble derfor sent på lån til Cardiff for å få erfaring på det aller høyeste nivået.

Powered by Labrador CMS