Nærmer seg Premier League?

Ole Gunnar Solskjær skal ha gitt beskjed om at han ønsker samtaler med West Bromwich-ledelsen.

Publisert Sist oppdatert

Romsdal Budstikke skriver at Solskjær allerede tidligere i uken signaliserte at han var interessert i å prate med den managerløse klubben.

Helt siden Steve Clarke fikk sparken sist helg, har det versert rykter om at nordmannen er en av kandidatene til den ledige sjefsjobben på The Hawthorns. Ingen i Molde-ledelsen ønsker imidlertid å bekrefte at Solskjær er på vei til noe jobbintervju, slik det antydet i The Mirror, som hevder at Solskjær er en av de som blir vurdert av WBA-ledelsen.

På spørsmål fra Rbnett om det er riktig at West Bromwich er inne i bildet, eller om det er noe i ryktene om at også andre engelske klubber er på banen, svarer administrerende direktør Tarje Nordstrand Jacobsen:

– Jeg kan ikke si noe om hva som skjer utenfor Molde Fotballklubb. På generelt grunnlag kan jeg si at The Mirror er en ekstremt lite troverdig avis.

På videre spørsmål om Solskjær befinner seg i England, eller om han er på vei dit, svarer Jacobsen at manageren var på jobb i Molde torsdag.

– Hva han gjør nå, vet jeg ikke; han har ferie.

Ole Gunnar Solskjær selv har ikke svart på henvendelser de siste dagene, verken på telefon eller sms, og heller ikke agenten hans, Jim Solbakken, har vært villig til å uttale seg,  skriver Romsdal Budstikke.

Powered by Labrador CMS