sunnykier

– Det er vanskelig å si om vi er der vi skal være

Publisert Sist oppdatert

Fire flotte scoringer og 2-2 – med Andreas Pereiras 2-1-scoring som den flotteste – det var det cirka 30 000 tilskuere fikk på Old Trafford onsdag kveld da United møtte Brentford til treningskamp.

Ole Gunnar Solskjær sier også at han var fornøyd med en del. Samtidig er han usikker på nøyaktig hvor United nå står – to og en halv uke før ligastart.

– Det er vanskelig å si hvor vi står. Ja, de som har vært her har jobbet hardt, de blir stadig skarpere, men vi mangler fortsatt så mange, vi vet ikke helt hvordan situasjonen til de som er borte er, vi vet ikke hvor hardt de har jobbet i sommer, så det er alltid litt vanskelig etter en sommer med landslagsturnering.

sunnybr

Mot Brentford gjorde Donny van de Beek og Diogo Dalot comeback etter pause, men fortsatt mangler så godt som hele førstelaget.

Henderson, De Gea, Maguire, Varane, Lindelöf, Shaw, McTominay, Fred, Pogba Fernandes, Rashford, Martial, Sancho og Cavani er nemlig fortsatt ikke spilleklare, og Solskjær tror ikke nødvendigvis at noen av dem er klare til helgas kamp mot Preston – selv om McTominay har vært tilbake en stund og selv om Bruno returnerte til trening igjen tirsdag.

Senest mandag skal alle være tilbake – også Phil Jones som har vært ute i over ett år.

Alex Telles er fra før av ute med skade til september.

– Det kan hende Donny og Diogo starter mot Preston, men ellers er det kanskje litt for tidlig for de andre som er tilbake. Vi får se hvordan de føler seg fredag kveld eller lørdag morgen, sa manageren.

– Phil Jones og  resten er tilbake mandag. Da får vi se hva slags form de er i. Det er da tre uker siden forrige kamp. Det er opp til dem om de har gjort det de skulle. Jeg kan ikke bare sette dem innpå hvis de ikke er kampklare.

Det var de første 45 minuttene mot Brentford han var mest fornøyd med.

– Da var det gode kombinasjoner og spill gjennom ledd. Så forsvarte Brentford seg godt i boksen, men noe av vår fotball var glimrende. Så skal det også sies at de hadde en flott scoring, men de skapte ikke mye ellers.

– Utover i 2. omgang ble det mange bytter, mer rotete og ikke like bra tempo, men dette var et stort skritt fremover.

– Ellers kan vel Andreas bare få trofeet for sesongens beste scoring allerede. Jeg vil tro publikum likte å få med seg den magien på veien. Jeg tenkte egentlig: «Vær så snill, bruk et touch», men han har jo også den teknikken (til å klare sånt).

Se supermålet her:

– Anthony Elanga imponerte meg også. Vi vet at han er en god spiller som jobber hardt, som alltid smiler og bare spør om hva mer han kan gjøre for å utvikle seg. Så sulten er han, og han kan også bekle alle tre frontroller. Han er elektrisk med den entusiasmen i spillet sitt, sa Solskjær etter kampen.

LES OGSÅ: Våre vurderinger av spillerne mot Brentford

KAMPREFERAT: Fikk stående applaus fra Bruno og et godt glis fra Sir Alex

Powered by Labrador CMS