Se nederst for LIVE fra minutt til minutt.

Deretter et mindre hyggelig 4-2-tap mot QPR.

Dermed var det et United som helst skulle reise kjerringa igjen mot Brentford onsdag, i det som også var sesongens første hjemmekamp.

Omtrent 30 000 tilskuere fikk imidlertid se en 2-2-kamp med mange supermål, og det mot et Brentford-lag som er nye i Premier League denne sesongen – og som hadde slått AFC Wimbledon, Boreham Wood og Watford i sine treningskamper tidligere i sesongen.

Donny og Dalot tilbake

Ole Gunnar Solskjær hadde styrket troppen med to spillere siden tapet mot QPR, men etter bare et par dager på treningsfeltet så begynte Donny van de Beek og Diogo Dalot på benken.

donnyturd
TILBAKE: Donny van de Beek kom innpå i 2. omgang mot Brentford.

Scott McTominay, som var tilbake i trening for en drøy uke siden, manglet fortsatt i kamptroppen. Det gjorde også 12 av de største stjernene og også Alex Telles som er ute med skade til september.

I startelleveren var ni av de elleve spillerne de samme som startet i lørdagens tap, men Juan Mata erstattet Facundo Pellistri, og på motsatt side kom hete Anthony Elanga inn for Daniel James.

Stormet i angrep

Men selv uten forsterkninger fra start så kastet United seg i angrep.

Jesse Lingard hadde først skudd på mål før minuttet var passert, Juan Mata var nær ved å finne Aaron Wan-Bissaka på bakre stolpe med et innlegg, energien og intensiteten var bra og etter 12 minutter kom uttellingen.

Nemanja Matic – som var et stort angrepsvåpen før pause med sine langpasninger – fant Wan-Bissaka med en fantastisk langpasning. Etter hvert havnet ballen tilbake hos høyrebacken og slo bra inn til Anthony Elanga som på enda bedre vis dunket ballen i mål på direkten med en flott volley.

Det var svenskens andre mål på to kamper.

elanga5334

United var klart best omgangen gjennom, men etter 20 minutter stod det plutselig 1-1. En corner havnet i returrommet der Brentfords Shandon Baptiste fikk et drømme- og lykketreff fra 18 meter. Ballen føk inn i krysset.

Det som også burde irritere United var måten de ga bort corneren på. Wan-Bissaka skulle spille en enkel pasning tilbake til Teden Mengi, men alt ble galt for begge og ballen trillet ut til corner.

Målet var Brentford eneste store sjanse før pause, selv om det skal sies at Axel Tuanzebe skapte trøbbel for United med et par fryktelige feilpasninger på egen halvdel.

Det var imidlertid United som var best, stort sett styrte spillet og spilte med størst intensitet. Solskjærs utvalgte kom imidlertid ikke nærmere 2-1 etter et fantastisk Wan-Bissaka-raid fra egen halvdel som endte med at Lingard skjøt utenfor via en spiller fra god posisjon.

aaronbre
HEVET SEG: Aaron Wan-Bissakas 1. omgang mot Brentford var hans beste omgang så langt i preseason.

Dalot inn i pausen

Diogo Dalot, som var på utlån hos AC Milan forrige sesong, kom inn for Brandon Williams på venstrebacken fra start i 2. omgang, muligens også fordi Williams så ut til å pådra seg en smell på tampen av 1. omgang.

Det var imidlertid Andreas Pereira som stjal showet.

Etter fem minutter satte United opp et herlig angrep. Jesse Lingard avsluttet med et skudd som keeper måtte gi retur på, en stopper headet ballen videre, men på 20 meter stod Pereira klar, vridde kroppen perfekt og dunket til på hel volley – via tverrligger ned og inn.

Var det sesongens scoring allerede?

Bruno Fernandes reiste seg i alle fall og ga stående applaus på tribunen. Sir Alex Ferguson gliste bredt, og da Pereira ble byttet ut etter timen så fikk han en ekstra god klapp fra Solskjær.

Etter en drøy time byttet Solskjær ut Elanga, Mata og målscorer Pereira, for Pellistri, James og Garner.

Oppgjøret fikk da litt mer hawaii-følelse, selv om Lingard fikk nok en sjanse til å score da United snappet ballen høyt etter godt press mot keeper.

Dette ble imidlertid ikke Lingards kamp, og et kvarter før slutt forsvant Lingard, Matic og ut til fordel for Van de Beek, Hannibal Mejbri og Shola Shoretire.

Det ble ikke noe mindre hawaii av det, og plutselig stod det også 2-2.

Dalot bommet på et fremspill mot sin ving, Bryan Mbeumo skar så flott inn i banen og skrudde ballen sikkert inn i bortre hjørne. Det var et mål nesten ut av ingenting, og ufortjent kampen sett under ett, men det var den fjerde flotte scoringen for kvelden.

Dermed ebbet det ut med uavgjort i en kamp som vil huskes best for en rekke flotte scoringer, mens Solskjær også irriterte seg litt over baklengsmålene, spesielt det første der United ga bort en helt unødvendig corner.

Manglet nesten hele førstelaget

United spilte uansett tidvis med tempo og intensitet i det som var en morsom treningskamp, og i bakhånd har Solskjær altså fortsatt flesteparten av sine beste spillere.

Henderson, De Gea, Maguire, Varane, Lindelöf, Shaw, McTominay, Fred, Pogba Fernandes, Rashford, Martial, Sancho og Cavani mangler nemlig alle fortsatt. Noen er allerede tilbake. Reste er ventet tilbake i løpet av uka eller tidlig neste uke – slik at de får snaut to uker sammen før ligaåpningen mot Leeds 14. august.