atasyn

– Håper å utnytte bakrommet de av og til gir bort

Publisert Sist oppdatert

Scott McTominay, Fred og Marcus Rashford inn.

Paul Pogba, Nemanja Matic og Jadon Sancho ut.

Det var Ole Gunnar Solskjærs valg før Atalanta-kampen.

– Vi må dekke mye bane mot disse. De er veldig aggressive og spiller med høy intensitet. Vi ønsket også å ha spisser som kan utnytte et bakrom som de av og til gir fra seg, og derfor starter vi også med Marcus, sa Solskjær til MUTV.

– Marcus har jobbet hardt. Fysisk har han et bra grunnlag. Videre så handler det for ham om kamprytme, flere minutter og å bli skarpest mulig. Det så bra ut mot Leicester, han scoret et fantastisk mål og forhåpentligvis får han enda flere minutter i denne kampen, fortsatte han.

– Vi har vært litt for åpne i de siste kampene. Vi har vært for lette å spille gjennom og kontre på. Denne lagoppstillingen gir oss løpsstyrke og energi. McTominay og Fred har hjulpet oss i mange kamper, sa han til BT Sports.

– Vi vet også at vi må forsvare oss bra, forhåpentligvis vinne ballen i gode posisjoner og så angripe raskt – siden vi ønsker å bruke mesteparten av kampen på deres halvdel.

United-manageren forventer også stor støtte fra Old Trafford-fansen.

– Dette er en stor kamp for oss, og vi snakket med spillerne om det. Vi vet at supporterne vil støtte oss, og spillerne vil også vise seg frem. Målet er å starte positivt.

Powered by Labrador CMS