– Jeg kunne se at Ole var rasende

Roy Keane ikke i tvil – selv om Ole Gunnar Solskjær forsvarte spillerne etter tapet mot West Ham.

Publisert Sist oppdatert

Sky Sports hadde en sterk oppstilling søndag – med blant annet Roy Keane og José Mourinho i studio.

Der ble det selvsagt rettet mye kritikk mot United. Panelet var også enige om at Marcus Rashford ikke er en midtspiss. I alle fall ikke nå.

Keane, som ofte har vært direkte om United de siste årene, var svært saklig, og mente også at han så en Solskjær som langt i fra mente det han sa utad etter kampen.

Les også: Dette sa Solskjær etter kampen

– Jeg har kjent Ole lenge. Han er en av de fineste fyrene man kan tenke seg, men jeg kan se, kun ved å se på øynene hans, at han er rasende. Jeg tror han er forferdet over det han så, selv om han forsvarer laget sitt.

– Så snakker han om personligheter i laget, og en manager kan støtte gutta sine så mye han vil, men det er det som skjer på banen som viser hva de er lagd av. Vi så ikke noen personligheter i dag, og husk: Vi snakker om Manchester United.

– Se på det første målet. Tenk på hva basisen i fotball må være, å forsøke å vinne tilbake ballen, å sprinte for å vinne ballen, men det første målet oppsummerer hvor United står akkurat nå.

– Jeg føler med Ole. Det må koke hos ham nå, sa Keane.

– Feil posisjon for Rashford

José Mourinho var klar på at om United fortsatte å kjøre med Rashford som midtspiss, så vil han levere 10-12 mål i sesongen.

– Men det er ikke nok mål for en spydspiss, sa Mourinho.

– Han kan bli en veldig bra spiller fra kanten, trolig bedre enn som midtspiss, men han føler seg som en spiss – og jeg tror også at det er hva klubben og manageren føler at han er.

– Så skal jeg ikke si at han aldri kan bli en 9er, men når United møter lag som legger seg bakpå på Old Trafford, så trenger man noe større og sterkere, kanskje to mann, men Rashford er ikke spilleren som kan spille med ryggen mot mål.

Powered by Labrador CMS