– Vi manglet det siste lille

Manageren selv virker ikke å tenke at United var like langt unna seieren som en del fotballeksperter gjør. Det var derfor en rolig manager som møtte til pressekonferanse.

Ole Gunnar Solskjær møtte til pressekonferanse etter tapet mot West Ham. Han var ikke spesielt fornøyd med resultatet, og mener at kampen kunne gått begge veier.

– Det er klart at man er skuffet når man taper. Det er en kamp som kan gå begge veier. Det er litt det man kan forvente av en bortekamp i Premier League.

– Vi skapte ikke nok sjanser, men vi skapte store sjanser som vi ikke klarte å omsette. De scoret på deres muligheter uten at de skapte så mange. Kampen kunne gått begge veier.

KJEMPEMISS: Harry Maguire hadde tidenes sjanse til å sette Uniteds første scoring. Men det første målet i United-drakta lar fortsatt vente på seg.

Manglet det siste lille

– Det er mange Premier League-kamper som avgjøres på grunn av kvalitet, og i dag var det de som vant. Det var to gode avslutninger som gikk inn, men det er klart at vi kunne ha forsvart oss bedre, sa Ole Gunnar Solskjær til MUTV og legger til at også United hadde muligheter til å score mål. 

– Vi hadde momentet, men det gir ikke alltid scoring. Og vi gir fra oss frispark rett utenfor boksen mot dødballsterke motstandere. Det er ikke noe vi burde gjøre.

– Vi må steppe opp, vi prøvde å pushe dem bakover, men vi manglet det siste lille for å komme tilbake. 

– Mourinho tapte også her

José Mourinho har for alvor begynt karrieren sin som «pundit» på engelske TV-skjermer. Ikke overraskende har han vært kritisk til Manchester Uniteds prestasjon mot West Ham.

TAPTE OGSÅ MOT WEST HAM: Likevel kritiserer han Solskjærs utgave av Manchester United.

– Han har en rett til sine meninger. Men det ble tap her også i fjor. Det er en tøff bane å komme til, men vi håpet at vi skulle gjøre det bedre enn vi gjorde, sa Solskjær på pressekonferansen. 

– Det  er en fin gruppe å jobbe med. De er målrettet. Noen ganger møter man på noen hinder på veien, men det er en fin atmosfære i garderoben og de har det riktige fokuset.