– Uaktuelt å selge Paul. Han trener med laget nå

Publisert Sist oppdatert

Søndag klokken 15 er det avspark i London, når United spiller borte mot bunnlaget i Premier League, Watford.

Det handlet imidlertid ikke altfor mye om den kampen på fredagens pressekonferanse.

I stedet handlet det mest om Paul Pogba og Erling Braut Haaland, som var på vei i fly til Manchester fredag formiddag, men bare på juleferie, ifølge Solskjær.

Krevde Pogba-svar

Hovedfokuset var likevel Paul Pogba – en Pogba som har stått over 20 av Uniteds 26 kamper i alle turneringer denne sesongen.

Kanskje ikke så rart da mange, til tross for all støtten Pogba har fått fra Solskjær, har spekulert i om franskmannen noensinne ville spille for United. Senest fredag klistret Daily Mail Pogba-spekulasjonene utover siden sportsforside.

 

– Paul Pogba trener med førstelaget igjen, men har ikke gjort det så lenge. Det er likevel et skritt i riktig retning. Han kan ikke spille denne helga, og vi får se hvor lang tid det tar før han er klar til å spille.

– Jeg håper fortsatt å se ham før 2019 er omme, men jeg kommer ikke til å presse ham. Ankelen må være helt bra. Jeg kan ikke risikere noen tilbakeslag, fortsatte United-manageren.

– Pauls skade var en skade som trengte god tid for å hele seg, men det er ikke min jobb å gi dere legeinformasjon i en slik sak. Han føler seg bedre, så det har fungert, sa Solskjær.

Før han var klinkende klar på spørsmål om et januarsalg av Pogba kunne være aktuelt. Spilleren har jo kontrakt frem til sommeren 2021, men United har også en opsjon som gjør at de egentlig har kontroll på ham helt frem til sommeren 2022 om de vil.

– Det er ikke aktuelt å selge Paul i januar, nei.

– Det eneste som kan gjøres for å stoppe spekulasjonene er at han spiller bra når han kommer tilbake. Vi vet at han er en av verdens beste når han er skadefri, og han vil utgjøre en forskjell, sa Solskjær.

– Gomes har vært syk

Solskjær la til at troppen mot Watford egentlig er den samme som sist, at Diogo Dalot gjør comeback i en juniorkamp mot AC Milan fredag kveld, og at han som alltid håper på noen signeringer i januar.

– Men det må være rett spiller, rett alder og rett pris. Kanskje skjer det ikke.

Samtidig mente Solskjær at det at Pogba, Bailly, Dalot og andre spillere nå kommer tilbake fra skade blir som å få nye signeringer.

Han la også til at United fortsatt ønsker å beholde Angel Gomes og Tahith Chong, som begge altså står uten kontrakter til sommeren.

– Gomes og Chong, vi vil beholde begge, de er gode talenter. De har hatt noen skader. Jeg har ikke fått brukt dem så mye som jeg ville. Angel har vært syk og hatt en dårlig ankel de siste par ukene, men de er talenter og United-spillere.

Powered by Labrador CMS