Kan mangle hele angrepsrekka mot Brighton

Både Anthony Martial, Marcus Rashford og Mason Greenwood kan være ute før møtet med Brighton. Heldigvis er Paul Pogba tilbake igjen.

Publisert Sist oppdatert

I en tettpakket fotballsesong er kanskje ikke de fleste klubbtrenere spesielt glade for landslagspauser med tre kamper på en uke, men denne gangen har de fleste United-spillerne kommet seg relativt greit unna.

Bruno Fernandes og Victor Lindelöf er blant dem som faktisk har fått noe så sjeldent som en hel uke med hvile, etter at de av ulike grunner ble sendt hjem før sine respektive landslags siste kamp.

Martial, Rashford og Greenwood usikre

Noen som deretter ikke har klart seg like bra gjennom de to siste ukene, er Anthony Martial og Mason Greenwood. Sistnevnte måtte forlate U21-landslaget før deres gruppespill i EM, grunnet en skade. Også Martial pådro seg en smell, da hans Frankrike møtte Kasakhstan.

I tillegg dro Marcus Rashford skadet til samling med det engelske landslaget, uten at han figurerte der.

USIKKER: Mason Greenwood er usikker før helgens møte med Brighton.

Før søndagens møte med Brighton gir United-trener Ole Gunnar Solskjær en skadeoppdatering på situasjonen til de tre angriperne.

– Jeg vet ikke med Anthony, han deltok ikke på trening i dag tidlig. Men Marcus og Mason trente for første gang i morges. Forhåpentligvis kommer de seg gjennom det i dag, uten noen reaksjoner før morgendagen, sier Solskjær, som har et håp om at spillerne kan være klare til søndag.

– Fullfører de treningen i morgen, kan de være klare til kamp.

Sitatene tyder på at det er mindre sannsynlig at Martial rekker helgens kamp. Dette passer godt med l’Equipes påstander om at spissen definitivt er ute til helgen, og kanskje også til midtukemøtet med Granada.

– Massiv boost å ha Pogba tilbake

En som nok har nytt godt av landslagspausen, er Paul Pogba.

Midtbanespilleren er nettopp tilbake etter skade, og har fått spille seg nærmere kampform for verdensmesterlaget fra 2018. Pogba har også levert viktige bidrag under Frankrikes kamper.

Andorra v France - UEFA Euro 2020 Qualifier
TILBAKE: Paul Pogba er endelig skadefri igjen.

Solskjær sier at det er godt å ha Pogba tilbake i laget.

– Det kommer til å bli en massiv boost. Han har kommet tilbake skarp, og han er klar til å spille. Vi vet hvor viktig han kommer til å være for oss, og hvor viktig han har vært.

Den norske treneren påpeker at laget har vært sterkt i Pogbas fravær.

– Å ha spillere av hans kvalitet ute i lengre perioder viser bare kvaliteten til de andre, ettersom vi har gjort det så bra, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS