– Skal ikke være noen unnskyldninger

På samme dag som Uniteds treningskamp mot Kristiansund ble offentliggjort, ga også Ole Gunnar Solskjær et intervju til MUTV om sesongoppkjøringen.

Publisert Sist oppdatert

United-manageren er i disse dager på ferie i Norge etter det som mildt sagt har vært fem innholdsrike måneder i managerstolen på Old Trafford.

Det betyr derimot ikke at Solskjær lar være å jobbe med neste sesongs planer.

– Man får aldri helt fri fra fotballen. Man tenker alltid på det. Selv om jeg er tilbake i Norge nå, så ser jeg og analyserer kamper, og prøver å finne ut hva som gikk bra og hva som gikk galt i løpet av sesongen, forteller Solskjær til MUTV i et intervju gjort i Kristiansund.

De første fem månedene som United-manager ble en berg-og-dal-bane for nordmannen. Fra den helt fantastiske starten til den nærmest katastrofale avslutningen.

1. JULI: Ole Gunnar Solskjær forventer at spillerne hans kommer tilbake i toppform når de møtes igjen 1. juli.

– Det er kanskje fælt å si det, men jeg får faktisk mer energi til å jobbe hardere når ting går mot meg.

– Ikke misforstå. Det er veldig gøy å vinne. Men etter en slik sesong som vi har hatt tror jeg alle er veldig giret på å vise hva vi faktisk kan, sier Solskjær.

Spillerne returnerer fra ferie 1. juli, og Solskjær har tidligere vært klar på at han forventer at de kommer tilbake i god form.

– Det skal ikke være noen unnskyldninger. Vi skal være klare til 1. juli, sier Solskjær klart og tydelig.

Resten av intervjuet med MUTV kan leses og ses her.

Powered by Labrador CMS