– Fem kan være tilbake mot Milan. Pogba også

Publisert Sist oppdatert

Først ble det 1-0-seier mot West Ham, i en kamp United manglet David de Gea, Edinson Cavani, Paul Pogba, Juan Mata, Anthony Martial og Donny van de Beek.

Så kom Ole Gunnar Solskjær med positivt nytt.

Når United reiser til Italia senere i uka så kan det nemlig bli med de fleste av de største stjernene.

– Vi håper egentlig at fem mann er tilbake til Milan-kampen. Det er veldig sannsynlig at Edinson og Anto (Martial) er friske igjen, Donny forhåpentligvis også og Paul kan også rekke kampen. I tillegg er David ute av isolasjon igjen mandag.  Det blir en sterkere tropp som reiser til Italia, sa Solskjær til MUTV og på den offisielle pressekonferansen.

– Vi trenger dem også. Mot West Ham var det jo to keepere på benken, la han til.

Mot West Ham var igjen Amad Diallo (18) og Shola Soretire (17) også Uniteds eneste offensive spillere på benken, og Solskjær valgte denne gangen å ikke gjøre noen bytter.

Han mente presspillet og holdningene til James, Bruno, Rashford og Greenwood var så bra at det ikke trengtes innbyttere.

Så er spørsmålet når de to unggutta igjen får sjansen, men med flere stjerner og kvalitetsspillere klare igjen så kan det jo hende at United av og til kan lede med mer enn ett mål – noe som igjen øker sjansene.

LES OGSÅ: Solskjær: – Vi liker ikke å gjøre det lett for oss selv

Powered by Labrador CMS