AC Milan v Manchester United - UEFA Europa League Round Of 16 Leg Two

– Paul sier at han ser frem til sesongen

Publisert Sist oppdatert

Hvis du er en fast leser av ryktespaltene så har du fått med deg at det har blusset opp rundt Paul Pogba den siste uka. Han skal – ifølge ryktene – ha avvist et kontraktsforslag og være aktuell for Paris St. Germain.

Dette selvsagt ifølge ryktene. Sannhetsgehalten er vanskelig å fastslå.

Ole Gunnar Solskjær sa dette om Pogba-situasjonen lørdag kveld.

– All dialogen jeg har hatt med Paul er at han ser frem til sesongen, sa United-manageren.

Og:

– Det er alltid spekulasjoner rundt ham, det er alltid interesserte klubber, men samtalene mellom hans og våre representanter pågår. Jeg kjenner imidlertid ikke til alle detaljene i de samtalene. Derfor har jeg egentlig ikke noe å si om det.

– Vi har imidlertid sett Paul på sitt beste, og han vet hva vi tenker. Jeg har også trivdes med å jobbe med ham. Forhåpentligvis kan vi jobbe sammen.

– Men hvis han ikke skriver under så kan han gå gratis neste sommer…

– Det er spekulasjoner. La oss se hva som skjer.

LES OGSÅ: – Sancho er først her om en drøy uke

United-manageren sa følgende om 4-2-tapet mot QPR.

– Vi startet ok, men så scoret de første gang de kom inn i 16-meteren vår. Man er aldri fornøyd når man slipper inn mål som dette, men det var godt for oss å få en gjennomkjøring som dette. Det var også god læring for mange av unggutta. Det var også en sjekk på hvor vi står..

– Mot slutten så spilte vi også en del bra fotball. Gutta hadde sluppet inn noen mål, det kunne senket dem, men de tok tak i ballen og scoret et flott mål. Vi kunne jo scoret tre-fire mål til, og bevegelsene, entusiasmen og farten til Anthony Elanga var der.

– Dette ble imidlertid en tøff test for oss. Vi møtte et Championship-lag med både kvalitet og fysikk som vi slet med i perioder, men det er ikke så mye å bekymre seg for (dette resultatet).

Powered by Labrador CMS