Håper Sánchez er med til Oslo

Alexis Sánchez skadet seg i Copa America, men kan likevel bli å se på Ullevaal.

Publisert Sist oppdatert

I et intervju med de engelske journalistene i Australia forteller Ole Gunnar Solskjær at han på ingen måte har gitt opp den chilenske 30-åringen.

United-karrieren har så langt vært et mareritt for Alexis Sánchez og ryktene om at klubben ønsker å kvitte seg med den tidligere Arsenal-spilleren har svirret i lang tid.

Solskjær sier imidlertid at Sánchez er med i planene for 2019/20-sesongen.

– Spillerne er nødt til å gripe mulighetene de får, og Alexis viste i Copa America at han er en kvalitetsspiller. Jeg tror ikke skaden hans er alvorlig, så jeg håper han kan være klar til kampen mot Kristiansund (30. juli) eller Milan (3. august) slik at han i alle fall får litt kamptrening før sesongen starter, sier Solskjær, ifølge ESPN.

– Er det et alternativ å bruke Sánchez som spiss?

– Vi er ikke avhengig av en spiss på nesten to meter for å spille sånn som vi ønsker, så Alexis kan være en del av angrepet.

– Så Sánchez er del av planene for neste sesong?

– For øyeblikket er han det, ja.

Manchester United returnerer til Carrington etter kampen mot Tottenham 25. juli. Håpet er at Sánchez er skadefri på det tidspunktet. 30. juli spilles kampen mot Kristiansund på Ullevaal. Fire dager senere venter Milan i Cardiff.

Powered by Labrador CMS