Pepret med Pogba-spørsmål: – Aldri vært en bekymring

Ole Gunnar Solskjær opplyste på sommerens første pressekonferanse at Manchester United ikke har fått noen bud på noen spillere. Nok en gang gjorde nordmannen det klart at Paul Pogba er en del av hans planer.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av seansen som fant sted klokken sju skandinavisk tid måtte Solskjær gjentatte ganger svare på spørsmål rundt den franske stjernens situasjon.

Paul Pogba ble som ventet med på sommerturnéen, men uttalte tidligere i sommer at han var åpen for nye utfordringer, og nylig uttalte hans agent at «alle vet hva Pogba ønsker».

– Det har vært mange spekulasjoner om mange av våre spillere i sommer. Det er normalt når det er snakk om Manchester United, sa Solskjær på pressekonferansen i Perth.

– Jeg har snakket med Paul, jeg har snakket Rom, og jeg har snakket med Rashy og Jesse. Jeg har holdt kontakten med alle spillerne og snakket med dem.

– Så vidt jeg vet har vi ingen bud på noen av våre spillere. De fleste av dem har lange kontrakter, og som klubb trenger ikke Manchester United å selge noen spillere.

LES ALT OM POGBA-SAGAEN I DENNE SAKEN!

USIKKER FREMTID: Paul Pogba er koblet til Juventus og Real Madrid, men er enn så lenge United-spiller.

Kommenterte videoklipp

Tirsdag ble en videosnutt publisert av Manchester United blåst opp i både engelske medier. I klippet er det tilsynelatende en diskusjon mellom Pogba og Jesse Lingard, noe som senere viste seg å være en overdrivelse da hele videoklippet dukket opp på sosiale medier.

Solskjær tok et lite oppgjør med mediene i Australia, noe som utløste en dialog om Pogba, agenter, rykter og tidligere uttalelser mellom United-manageren og journalistene.

– Paul er en flott fyr, han har et hjerte av gull, og det har aldri vært noen problemer. I går ble det rapportert om en krangel mellom Paul og Jesse. Jeg vet at dere skal selge aviser, men det er ingen problemer mellom guttene. De er profesjonelle, og oppkjøringen har vært veldig bra så langt.

– Men når agenten til Pogba sier at han vil bort, er vi nødt til å rapportere det…

– Jeg er her for å snakke om laget, oppkjøringen og sesongen. Paul har alltid ønsket å spille, og han har alltid gitt sitt beste. Agenter uttaler seg hele tiden. Og som jeg sa, vi har ikke fått noen bud fra noen klubber.

SE KLIPPET NEDENFOR:

– Paul sier han vil ha en ny utfordring. Du har tidligere sagt at det må bety mer for spillerne å spille for United. Han virker ikke å gi det inntrykket med det han sier. Er det en bekymring?

– Paul har aldri vært en bekymring for meg. Han er en profesjonell og stolt gutt. Jeg kan ikke sitte her og snakke om Paul og det agenten hans sier hele tiden. Han har noen år igjen av kontrakten, og han har vært fantastisk på trening, svarte Solskjær.

– Det er ikke akkurat hjelp for deg at agenter uttaler seg?

– Jeg snakker ikke bare om Mino Raiola. Det er mange agenter der ute som har klienter de må ta vare på. Jeg har for min del et lag jeg skal lede. Vi vet at forrige sesong var skuffende, men vi vet hva vi må sikte mot. Vi ble nummer seks i en tøff liga, men vi har trofeer å spille for. I United må du slå tilbake etter en svak sesong, og hittil har oppkjøringen vært oppmuntrende. Jeg er sikker på at vi kommer til å ha et United-lag som skal gi alt for United.

– Så lenge spillerne våre er her er og gir alt de har, kan agenter bare snakke. Vi har våre egne samtaler bak kulissene, men jeg kommer ikke til å fortelle hva vi snakker om.

OGSÅ FRA PRESSEKONFERANSEN:

GOD START: Ole Gunnar Solskjær var meget fornøyd med sommerens oppkjøring så langt.

– Ikke gjort på et blunk

I løpet av den vanskelige sesongavslutningen i april og mai, uttalte Solskjær at Manchester United måtte være nådeløse når et nytt prosjekt skulle bygges inn mot 2019/20-sesongen.

Etter tapene mot Barcelona og Everton var nordmannen tydelig i sine uttalelser.

Så langt er det bare Ander Herrera og Antonio Valencia som har forlatt klubben, mens 21-åringene Daniel James og Aaron Wan-Bissaka har kommet inn.

– Mange supportere etterlyser disse store avgjørelsene det var snakk om?

– Jeg ser poenget ditt, men forhandlinger i fotballen er ikke gjort på et blunk. Jeg har fantastiske spillere her som jeg vet kommer til å lykkes for oss. Vi har signert to fantastiske spillere med sult og fart som vil være en del av det. Min oppgave er å trene dem.

NYSIGNERING: Aaron Wan-Bissaka fikk mer ros av Ole Gunnar Solskjær onsdag.

I forrige uke uttalte Solskjær til klubbens TV-kanal at det jobbes med å hente inn flere forsterkninger.

United-manageren hadde ingen store oppdateringer på den fronten på onsdag.

– Vi jobber med saken, men vi er tålmodige. Vi er United og vi trenger ikke å selge spillere, og på samme måte trenger vi heller ikke å betale overpris. Vi skal hente riktige spillere til riktige priser.

– Det vi må jobbe med er at vi må være mer robuste enn forrige sesong. Vi hadde 12-13-14 kamper forrige sesong uten tap (11 journ. anm.), men det var skuffende at vi ikke klarte å komme inn på seierssporet igjen.

United skal spille to kamper i Perth. Mot Perth Glory på lørdag og mot Leeds påfølgende onsdag.

Torsdag holder Manchester United en åpen treningsøkt for nysgjerrige tilskuere på WAKA Ground. 12 000 billetter er solgt.

OGSÅ FRA PRESSEKONFERANSEN:

Powered by Labrador CMS