Solskjær tror vi vil få se en ny og bedre Martial

Solskjær liker det han ser av Anthony Martial under sesongoppkjøringen, og mener at alles innstilling – inkludert Paul Pogbas – er oppmuntrende.

Publisert Sist oppdatert

Anthony Martial scoret 4-0-målet mot Leeds ved å sende keeper feil vei – han er ikke den første franskmannen som gjør det for United – og Solskjær liker det han har sett av Martial under sesongoppkjøringen hittil.

– Anthony kan bli en angrepsspiller i verdensklasse. Måten han har kommet tilbake til sesongoppkjøringen på – hans innstilling har vært helt perfekt, og det har vært noen tilfeller hvor en kan se en ny Anthony i måten han jobber for laget. Han har alltid hatt kvalitetene, talentet, og han vil alltid score mål, og arbeidsevnen hans blir bedre. Jeg forventer at både Anthony og Marcus kommer til å være enda bedre enn sist sesong, sa Solskjær under fredagens pressekonferanse.

– Anthony hadde jo en meget god sesong da han først kom hit, hvor han ble toppscorer. Etter det har han hatt noen sesonger hvor han ikke har klart å score like mange mål, eller vært like god, men jeg er sikker på at vi vil få se en bedre Anthony denne sesongen.

Les også disse sakene fra fredagens pressekonferanse:

– Nei, Lukaku er ikke tilgjengelig mot Inter
– Det kan kanskje bli en endring i spillesystem
Matic: – Selvsagt ikke fornøyd med egen form forrige sesong

Senere fikk Solskjær spørsmål om en annen franskmann som har vært litt opp og ned – Paul Pogba – og om prosjektet med å skulle få ham tilbake på det nivået han var på i startfasen av Solskjærs tid i klubben.

– Jeg prøver å få alle tilbake til den formen de viste da vi først kom inn, for vi fikk jo en rekke på 10-12-14 – eller hva det nå enn var – kamper uten å tape! Så det handler ikke bare om å få Paul Pogba tilbake til den formen, det gjelder oss alle. Nemanja, Anthony, Marcus – alle sammen som lag.

En del av spørsmålet var også om Pogbas fokus og innstilling er riktig, i lys av alt snakket om at han kan ende opp med å forlate klubben. Solskjær valgte igjen å svare generelt på det heller enn å snakke om spesifikt Pogba.

– Jeg synes at alle har vært midt i blinken både på treningene og i kampene. Jeg kan ikke klage på det noen av dem har vist på banen, og de er mer aktive i lagmøtene, så jeg synes det er oppmuntrende.

PS. Når en først er inne på temaet Paul Pogba, så er det vanskelig å la være å nevne denne videoen som Victor Lindelöf har lagt ut:

Powered by Labrador CMS