Forklarer hvorfor Pogba-utspillet ikke provoserer

Ole Gunnar Solskjær sier han vet nøyaktig hva Paul Pogba tenker. Nå skal den franske stjernen få en ny utfordring i Manchester United.

Publisert Sist oppdatert

For hver dag som går, øker sannsynligheten for at Pogba blir værende på Old Trafford også neste sesong, til tross for rykter om interesse i Juventus og Real Madrid.

Tirsdag gjentok Solskjær at klubben ikke har fått noen bud på 26-åringen, og om tre uker er overgangsvinduet i England stengt.

Solskjær måtte bruke mye tid på å svare på spørsmål om Pogba-situasjonen på sin første pressekonferanse på sommerturneen, og i et intervju med de engelske mediene i Australia går nordmannen ytterligere i detalj.

– Jeg kan ikke svare på alle disse hypotetiske spørsmålene, men vi har ikke fått noen bud, sier Solskjær til ESPN.

– Fordi vi har hatt så mange samtaler så vet jeg nøyaktig hva Paul tenker, og derfor har jeg ikke blitt opprørt over noe av det han har sagt. Jeg kan gi ham en ny utfordring.

MYE OMTALT: Paul Pogba får masse overskrifter i Australia.
MYE OMTALT: Paul Pogba får masse overskrifter i Australia.

– Elsket av de fleste

Ifølge rapportene har det ikke vært noe å utsette på franskmannens innsats eller oppførsel på treningsfeltet.

– Paul er en fantastisk spiller og et fantastisk menneske. Han har alltid vært profesjonell, er Solskjært sitert på i Guardian.

– Jeg har et godt forhold til ham. Da jeg hadde ham på reservelaget sa jeg at det var en spiller man var nødt til å bygge laget sitt rundt, og jeg vil si det samme i dag.

– United-fans kan fotball. De har opplevd suksess, men noen fulgte laget også lenge før tiden med Sir Alex Ferguson. Vi vet at Paul har blitt kritisert av enkelte supportere, men vi vet også at han er elsket av langt flere.

TRAVEL: Ole Gunnar Solskjær har gjort mange intervjuer i Perth.
TRAVEL: Ole Gunnar Solskjær har gjort mange intervjuer i Perth.

Ingen bud

Tidligere har Guardian skrevet at Real Madrid verdsetter Pogba til mellom 100 og 120 millioner pund, mens United ønsker nærmere 170 millioner pund.

Utenlandske klubber kan naturligvis signere Pogba også etter at det engelske overgangsvinduet stenger, men den tidligere stengingen av vinduet i England øker uansett sjansene for at Pogba blir værende siden det gjør det vanskeligere å hente en erstatter. Ander Herrera og Marouane Fellaini har begge allerede forlatt United i 2019, så det er uansett ventet at det kommer til å bli signert en midtbanespiller.

Bryan Robson roste nylig Pogba for prestasjonen mot Perth Glory, og mener franskmannen er nødt til å gi alt så lenge han spiller for United.

– Han er kontraktsfestet til Manchester United, så han må jobbe hardt og gjøre unna oppkjøringen – noe han, ut fra hva jeg har sett under treningsøktene, har gjort. Når en er kontraktsfestet til Manchester United, så må en gi alt for den klubben, det laget og fansen.

Powered by Labrador CMS