Scholes sa opp jobben i Oldham

Manager-eventyret varte bare i en måned.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg kunne ikke vært lykkeligere akkurat nå. Det har vært tre-fire ganger de siste fem eller seks årene hvor det kunne skje. Jeg har ikke vært helt klar, men jeg føler at tiden er inne for å gi det en sjanse, og jeg føler vi kan få suksess sammen, sa Paul Scholes da han ble presentert som ny Oldham-manager i februar.

Nå er det eventyret slutt, bare en liten måned senere.

Det ble bare syv kamper som Oldham-sjef på den tidligere United-legenden, som i denne perioden har sett laget sitt sanke beskjedne seks poeng. 

Et av kravene Scholes skal ha stilt før han overtok jobben, var at klubbeier Abdallah Lemsagam ikke skulle blande seg inn i driften av førstelaget, slik han har hatt for vane å gjøre også tidligere. 

Mye tyder på at det er dette som har vært problemet også for Paul Scholes. 

– Det er med sorg jeg nå meddeler at jeg har valgt å forlate klubben med umiddelbar effekt. Jeg hadde i det minste håpet å fullføre planen, som var at jeg skulle være her i 18 måneder, sa Scholes i følge blant andre BBC.

– Fansen, spillerne, mine venner og familie vet alle hvor stolt jeg var over denne muligheten. På den korte tiden som har gått etter at jeg overtok rollen som manager for klubben, har det dessverre blitt tydelig at jeg ikke kunne gjøre jobben slik jeg ble forespeilet på forhånd. 

– Jeg ønsker fansen, spillerne og de ansatte – som har vært helt fantastiske, lykke til med resten av sesongen. Jeg kommer til å fortsette min støtte til klubben som supporter, sa Scholes.

Oldham ligger for øyeblikket på en beskjeden 14. plass i Ligue Two.

Powered by Labrador CMS