Oldhams neste manager?

Aktuell for den ledige managerjobben i Oldham Athletic.

Publisert Sist oppdatert

Paul Scholes har to favorittklubber: Manchester United og Oldham Athletic. 

Spillerkarrieren ble brukt i førstnevnte klubb, nå kan den sistnevnte bli stedet der han starter managerkarrieren. Scholes skal nemlig i dag ha blitt intervjuet av klubben i forbindelse med den ledige managerjobben.

En klubb som har stagnert

Det er Mike Keegan i Daily Mail som skriver at Scholes i dag ble intervjuet i Oldham. Keegan har god kjennskap til hva som rører seg i Greater Manchester, og det er altså god grunn til å stole på at dette stemmer.

Jobben i Oldham har vært ledig siden tidligere Manchester City-spiller John Sheridan skilte lag med klubben i slutten av september. Richie Wellens, som fikk én kamp på United-midtbanen i ligacupen i oktober 1999, har siden vært midlertidig sjef, mens Clarence Seedorf (!) en stund også ble linket til jobben.

Scholes styrte en Oldham-trening sist sesong, og bor lokalt. Eierskapet i klubben er i ferd med å skifte hender, og kanskje blir Scholes en del av en ny tid i klubben.

Oldham har de siste årene stagnert fullstendig, og har vært på nivå tre siden 1997. De siste åtte sesongene har klubben endt mellom 15. plass og 19. plass. Latics er ventet å måtte kjempe en knallhard kamp mot nedrykk denne sesongen.

OLDHAMS HJEMMEBANE: Boundary Park. Foto: Håkon Aaberge.
Powered by Labrador CMS