otol

Troverdig United-journalist: Klubben vurderer å rive Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

En plan som innebærer å rive Old Trafford ett av tre alternativer United vurderer som del av prosessen med å forbedre klubbens hjemmefasiliteter.

Det skriver både Daily Mail og troverdige James Ducker i The Telegraph.

United skal være inne i sluttfasen av planleggingen og én av mulighetene som står igjen skal altså være å bygge et nytt stadion med kapasitet på nærmere 90 000 tilskuere – helt fra grunnen av.

Dette alternativet innebærer i tillegg også en ny, mindre stadion der klubben vil avholde kamper for kvinnelaget og akademilagene.

Ombyggingen vil kunne ta mellom to og tre år og en av utfordringene med planen er at det ikke finnes noen annen stor arena nordvest i England som United kan bruke i mellomtiden.

Å dele Etihad med Manchester City er ifølge rapportene helt ute av bildet.

Manchester United Fans Protest Against Glazer Family Ownership
FIKK GLAZER I TALE: Uniteds eierfamilie lovet å utbedre Old Trafford etter protestaksjonene i 2021.

Et andre alternativ innebærer en oppussing av stadion, i tillegg til en utvidelse av South Stand, slik at totalkapasiteten på stadion øker til over 80 000 tilskuere. Dette skal også være det mest sannsynlige utfallet.

Den siste muligheten innebærer en oppussing av stadion, en drastisk forbedring av klubbens VIP-områder, men ingen utbygging av South Stand.

Utbedringen av Old Trafford var blant lovnadene Glazer-familien, som eier United, kom med i kjølvannet av protestene som fant sted som følge av superliga-kaoset på våren 2021.

Drømmenes Teater har vært Uniteds hjemmebane siden 1910. Klubben delte riktignok Maine Road med Manchester City i årene rett etter andre verdenskrig, ettersom Old Trafford ble bombet av tyskerne under krigen.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS