nevillot

Neville stemmer for å rive Old Trafford

Publisert Sist oppdatert

Mandag ble det kjent at United hadde kommet et lite stykke videre på veien om hva som skal skje med Old Trafford.

LES OGSÅ: Ett av tre alternativer er å rive Old Trafford

Det ene alternativet er altså å rive hele arenaen, og heller bygge et nytt stadion med kapasitet på nærmere 90 000 tilskuere – helt fra grunnen av.

Dette alternativet innebærer i tillegg også en ny, mindre stadion der klubben vil avholde kamper for kvinnelaget og akademilagene.

Byggeperioden vil være to-tre år, noe som vil være et problem siden det ikke er noen enkle løsninger for hvor United da skal spille. En annen ting er det vil koste enormt mange milliarder, og for noen er det også det historiske perspektivet – skal man rive en av tidenes mest legendariske fotballarenaer?

United-legende Gary Neville heller mot at det alternativet likevel fremstår som det beste.

neville

– Det kommer en nyhet nå om at de kanskje kan bygge hele arenaen fra nytt av, og jeg tenker egentlig at det vil være det beste alternativet.

– Jeg tenker at i stedet for å bruke en masse penger på å pusse opp og endre på den nåværende arenaen så er det bedre å bygge en splitter ny og bedre superarena.

– Min mening er at United alltid burde være helt i front når det gjelder stadion og fasiliteter, men nå har de havnet bakpå, sa Neville på Instagram LIVE mandag kveld.

Så er det en helt annen ting at det å bygge en helt ny arena kanskje er det minst sannsynlige alternativet, og at de tre alternativene som nå ligger på bordet mest er en konsekvens av en utredning som vil se på alle muligheter.

Powered by Labrador CMS